FOTO: Huawei P40 Pro, O Unitate REALA Apare intr-o Prima Imagine

Huawei P40 Pro apare astazi intr-o prima imagine, o fotografie cu o unitate reala dezvaluindu-ne cum urmeaza sa arate telefonul care va fi lansat in martie.

foto Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro are astazi parte de o dezvaluire foarte interesanta, o unitate reala aparand intr-o prima imagine pentru a ne confirma din nou faptul ca telefonul va fi o clona a Samsung GALAXY S20 Plus, din pacate. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Huawei P40 Pro are o perforatie mare in partea laterala a ecranului, iar privit din fata, ai zice ca e un Samsung GALAXY S20 Plus, sau un model din seria lansata in cursul anului 2019 de catre Samsung.

Huawei P40 Pro are inclusiv carcasa facuta intr-un asemenea mod incat este cam identica cu cea a Samsung GALAXY S20, scopul parand de a copia seria celor de la Samsung imediat dupa lansare, ceva tipic pentru Huawei. Desigur ca Huawei a folosit ecrane perforate si in alte modele lansate in 2019 pe piata, dar asta dupa ce Samsung le-a implementat in telefoanele sale, iar Huawei P40 Pro va fi cunoscut, din pacate, de la bun inceput ca o clona a S20.

FOTO: Huawei P40 Pro, O Unitate REALA Apare intr-o Prima Imagine

foto Huawei P40 Pro unitate reala

Huawei P40 Pro avea pana acum un decupaj in partea centrala a ecranului, insa modificarea aceasta aduce un design mult mai discret pentru telefon, ceea ce desigur ca il face si mai placut pentru cei interesati sa-l cumpere. Marea problema ramane totusi faptul ca Huawei P40 Pro nu va avea serviciile si aplicatiile celor de la Google, deci interesul vis-a-vis de el nu va fi chiar atat de mare, desi telefonul va avea specificatii extrem de bune cand va fi lansat.

Huawei P40 Pro ar trebui sa vina cu chip-ul Kirin 990 lansat in toamna anului 2019 de catre chinezi, cu o camera cu 4, sau 5, senzori de imagine, care va fi foarte potenta, cu mai mult RAM mai rapid, si medii de stocare mai rapide. Mai mult decat atat, Huawei P40 Pro va avea inclusiv un ecran OLED mai bun, baterie de capacitate mai mare, incarcare rapida si mai rapida, plus multe alte noutati care l-ar face un best buy in mod normal.

Huawei P40 Pro va fi lansat la sfarsitul lunii martie de catre compania Huawei, iar lansarea in China ar trebui sa aiba loc undeva prin luna aprilie, desi deocamdata nu e cunoscuta vreo data clara pentru eveniment.