Coronavirus: Probleme cu Fabricarea unui IMPORTANT Produs Apple

Coronavirus probleme apple

Coronavirus afecteaza pana la urma destul de mult produsele companiei Apple, insa nu chiar asa cum spuneau unii analisti, nu telefoanele iPhone fiind afectate, ci castile AirPods Pro, pentru care Apple dorea sa creasca productia.

Apple le-a cerut companiilor Luxshare-ICT, Goertek, si Inventec sa creasca productia de componente pentru AirPods Pro, insa fabricile celor trei producatori sunt inchise de mai bine de o saptamana din cauza Coronavirus.

Coronavirus a fortat inchiderea multor fabrici pana luni, iar asta a generat probleme pentru fabricarea multor produse vandute la nivel global, dar masura a fost necesara pentru a tempera raspandirea virusului in China, si nu numai.

Partenerii Apple care asambleaza AirPods Pro au componente care sa le mai sustina productia timp de 2 saptamani, dar dupa aceea vor trebui sa astepte pentru ca altele noi sa vina din fabricile care sunt acum inchise.

“Planul Apple de a accelera drastic producția AirPods este sub amenințare din cauza focarului de coronavirus, care a forțat furnizorii din China să oprească operațiunile timp de două săptămâni și le-ar putea lăsa să rămână fără componente chiar și după reluarea lucrărilor luni.”

Desi nimic nu e 100% sigur inca, pare destul de clar faptul ca productia AirPods Pro va fi foarte serios afectata in urmatoarea perioada din cauza Coronavirus, dar masurile de protectie erau necesare pentru a proteja populatia din China.