Digi Mobil: Clientii ULUITI, SURPRIZA Incredibila din Februarie

Digi Mobil a lasat clientii uluiti la inceput de septembrie cu o surpriza uriasa la care acestia, dar si competitorii, nu se asteptau sa o vada acum.

Digi Mobil extindere

Digi Mobil si-a surprins toti clientii din Romania cu o surpriza uriasa pe care a facut-o la inceput de februarie, si nu vorbim despre oferte, sau promotii, pentru telefoane mobile, sau abonamente. Cei de la Digi Mobil au actualizat harta cu acoperirea 5G pe care o ofera in Romania in momentul de fata, iar din ceea ce vad eu nou, Sibiu, Predeal si Busteni au acum retele 5G active pentru toti cei care viziteaza locatiile in aceasta perioada a anului.

Digi Mobil avea deja retele 5G active in cele mai multe orase din Romanai, de Craciuna a activat reteaua 5G inclusiv in Brasov si Poiana Brasov, dar intre timp a reusit inclusiv sa extinda aceasta acoperire. Faptul ca Digi Mobil ofera acum acoperire in cele trei noi locatii este o veste foarte buna, si un semn ca operatorul vrea sa le ofere cat mai multor clienti acces la reteaua sa de ultima generatie, avand in continuare cea mai mare acoperire 5G din tara noastra.

Digi Mobil: Clientii ULUITI, SURPRIZA Incredibila din Februarie

Digi Mobil extindere acoperire 5G

Digi Mobil a lansat a doua retea 5G din Romania, dar a devenit foarte rapid operatorul cu cea mai mare acoperire 5G din tara noastra, intrecandu-i fara rezerve pe cei de la Orange si Vodafone. Competitorii celor de la Digi Mobil au inceput sa faca si ei investitii serioase pentru a-si extinde acoperirea 5G, insa inca raman destul de mult in urma grupului detinut de catre RCS & RDS, desi ofera totusi viteze mult mai mari pentru descarcarile de pe internet.

Digi Mobil ramane totusi cu acoperirea cea mai buna, iar vitezele sale de 500 – 700 Mbps raman la “ani lumina distanta” de vitezele groaznice pe care clientii le au pe reteaua 4G activa in multe zone din tara. Digi Mobil are sa si fi accelerat ritmul de extindere a acoperirii 5G in Romania, iar asta pentru ca din perioada Craciunului si pana acum a reusit sa mai acopere trei zone, e drept nu foarte mari, dar chiar si asa ne arata ca vrea sa isi imbunatateasca serviciul.

Digi Mobil va continua sa faca investitii pentru a-si extinde acoperirea 5G in Romania, insa e greu de spus cum vor evolua lucrurile daca va fi limitata posibilitatea de a folosi echipamentele de telecomunicatii ale Huawei.