Dacia Logan: CAT va COSTA Prima Masina ELECTRICA de la Dacia

Dacia Logan va fi lansata intr-o versiune electrica, iata ce spune compania despre prima sa masina de acest gen, si cat va costa cand va fi lansata.

dacia logan electric

Dacia Logan era vazut de catre multi ca prima optiune pentru Dacia in ceea ce priveste lansarea primei masini electrice, iar astazi a venit si un anunt oficial cu privire la planurile pe care le are compania. Dacia Logan n-a fost nominalizat in mod explicit de catre cei de la Dacia ca fiind primul model electric al companiei, dar am vazut un Duster electric in testare, insa primul model hibrid al Dacia va fi bazat pe acest model, deci unul 100% electric ar putea fi chiar Logan.

Dacia Logan are cele mai mari vanzari din toata gama de masini ale producatorului, iar astazi a fost confirmat faptul ca o masina electrica va fi lansata de catre Dacia, doar ca nu se stie cand. Directorul Comercial al Renault pentru Romania a confirmat ca Dacia va lansa o masina electrica destul de curand, fara a spune clar ca va fi Dacia Logan, dar decizia privind crearea unui asemenea automobil a fost deja luata de catre companie.

Dacia Logan: PRIMUL Model ELECTRIC e Anuntat, CAT va COSTA

Dacia Logan este ieftina acum, insa masina electrica pe care producatorul o va lansa urmeaza sa coste intre 15.000 – 20.000 de euro, iar asta pentru ca e vorba de cu totul alte tehnologii, mai scumpe. Unii speculeaza ca nu Dacia Logan ar fi primul model electric de la compania romaneasca, ci o masina bazata pe Renault K-ZE, adica un fel de Duster nu chiar atat de atragator, acest model fiind deja lansat in China de catre francezi, si va f adus in Europa.

“Dacia va avea un model electric. Se va întâmpla. Dar nu pot spune când. Trebuie un automobil făcut cu ADN-ul Dacia, altfel nu are sens. Avem tehnologia, avem tot ce ne trebuie, decizia e luată, Dacia va avea acest automobil şi vom anunţa când va fi momentul.“

Dacia Logan 100% electrica este ceea ce asteptau sa vada foarte multi romani, iar avand in vedere popularitatea brand-ului, s-ar fi integrat foarte bine in oferta actuala, mai ales ca un model GPL va fi lansat in curand. Noua masina 100% electrica a celor de la Dacia va fi facuta in baza tehnologiilor de la Renault, asa cum se intampla si cu Dacia Logan, dar daca va arata ca Renault K-ZE, atunci probabil ca nu va fi chiar atat de apreciata de catre clienti.

Dacia Logan ramane o posibilitate pentru o masina electrica de la Dacia, nu se stie daca va fi prima, sau daca va exista in viitor un model bazat pe ea, dar sansele sunt foarte mari sa vedem acest model functionand doar pe electricitate.