iPhone 9, Samsung GALAXY S20 la PRECOMANDA la un Partener Apple

iPhone 9 Samsung GALAXY S20

iPhone 9 este deja oferit la precomanda de catre unul dintre cei mai mari parteneri ai companiei Apple, in mod surprinzator impreuna cu Samsung GALAXY S20, ceea ce vine ca o surpriza totala in momentul de fata.

Samsung GALAXY S20 nu e o surpriza pentru listarea la precomanda la Korea Telekom, inca iPhone 9 cu precomenzi deschise la ei este ceva la care nu ne prea asteptam, iar asta in conditiile in care telefonul nu a fost confirmat de Apple.

iPhone 9 e deocamdata doar un zvon, chiar si ca denumire finala, insa Samsung GALAXY S20 a fost confirmat pe website-ul Samsung chiar in cursul zilei de ieri, asta dupa ce saptamana trecuta mai multi parteneri ai companiei au inceput sa preia precomenzi pentru el.

iPhone 9 Samsung GALAXY S20 precomanda

Samsung GALAXY S20 va fi lansat la inceputul lunii martie, in timp ce iPhone 9 ar trebui sa fie lansat deasemenea tot in martie, insa e surprinzator sa vedem un partener al Apple, unul atat de mare, listand ambele telefoane la precomanda acum.

iPhone 9 precomanda Samsung GALAXY S20

iPhone 9 va fi mai ieftin decat Samsung GALAXY S20, sau modelele Plus si Ultra, si va fi un competitor serios pentru modelele coreenilor, dar ramane de vazut ce alte informatii reale ar mai putea aparea in ceea ce il priveste.