Playstation 5: Veste PROASTA despre LANSARE Venita de la Sony

Playstation 5 sony lansare

Playstation 5 are lansarea asteptata de catre foarte multi dintre fanii companiei Sony in momentul de fata, insa din pacate a venit si o veste proasta pentru foarte multi dintre ei, iar asta in conditiile in care asteptarile sunt foarte mari acum.

Playstation 5 nu e pregatita deocamdata de prezentare, sau cel putin asta a afirmat Sony pentru presa care a pus foarte multe intrebari cu privire la data la care noua consola va fi dezvaluita pentru fanii din intreaga lume, zvonuri recente spunand ca asta va avea loc in februarie.

Playstation 5 a avut prezentarea zvonita in februarie pentru ca si Playstation 4 a fost prezentata tot in februarie, dar pe la final de luna, insa se pare ca Sony nu e deocamdata pregatita pentru a dezvalui ceea ce a creat pentru fanii sai.

Playstation 5 ar putea fi prezentata in martie, precomenzile fiind zvonite pentru a incepe in data de 5 martie, dar e destul de improbabil, acum, ca acest lucru sa se intample, desi foarte multe se pot schimba pana in acel moment.

“Am început să împărtășim câteva dintre caracteristicile incredibile pe care le puteți aștepta de la PlayStation 5, dar nu suntem destul de gata să dezvăluim pe deplin următoarea generație de PlayStation. Înscrieți-vă mai jos pentru a fi printre primii care primesc actualizări pe măsură ce le anunțăm, inclusiv noutăți despre data lansării PS5, prețul PS5 și lista viitoare a jocurilor de lansare PS5.”

Playstation 5 va fi totusi lansata undeva prin toamna, probabil chiar prin noiembrie, insa e greu de spus in acest moment care sunt planurile Sony pentru ca, din cate se pare, ele nu au fost deocamdata 100% finalizate de companie.