Samsung GALAXY S20: Vestea PROASTA, Decizia pentru Telefoane

Samsung GALAXY S20 are parte de o veste proasta astazi, iar asta pentru ca Samsung a luat o decizie care ar putea genera confuzie pentru multi fani.

Samsung GALAXY S20 diferente

Samsung GALAXY S20 are, din pacate, o decizie proasta anuntata astazi, ea aratandu-ne ca Samsung va diferentia telefoanele in functie de piata pe care le vinde, si asta nu e tocmai ceva care sa fie incurajator. Mai exact, se pare ca telefoanele din seria Samsung GALAXY S20 vor avea specificatii diferite in functie de piata in care sunt vandute pentru ca pretul sa fie adaptat la puterea de cumparare a consumatorilor din diversele pietele in care sunt oferite.

Samsung GALAXY S20 urmeaza sa fie pus in vanzare in anumite piete cu minim 8 GB RAM, in timp ce in alte piete va fi vandut cu minim 12 GB RAM, ceea ce nu e tocmai o idee buna, chiar daca preturile vor fi diferite. Am vazut ceva similar facut in anii trecuti de unii producatori in Romania, au lansat in tara telefoane cu specificatii inferioare unora din alte tari, dar la preturi similare, si nu putem decat sa speram ca in cazul Samsung GALAXY S20 lucrurile nu vor sta asa.

Samsung GALAXY S20: Vestea PROASTA, Decizia pentru Telefoane

Samsung GALAXY S20 urmeaza totusi sa aiba minim 128 GB spatiu de stocare pentru toate modelele care vor fi oferite spre vanzare de catre compania Samsung, deci aici avem egalitate. In ceea ce priveste memoria RAM, se pare ca diferentele vor fi facute doar pentru modelele 4G din seria Samsung GALAXY S20, nu si pentru cele 5G, iar 12 GB ar fi trebuit oricum sa fie oferiti doar in modelele Plus, deci acelea cu 8 GB RAM vor avea un mare dezavantaj.

Samsung GALAXY S20 ar putea avea aceste preturi diferentiate pentru modelele 4G deoarece preturile standard ale coreenilor ar putea fi mai mari decat se asteapta multi consumatori, iar asta niciodata nu e o veste buna. Totusi, decizia de a diferentia specificatiile telefoanelor din seria Samsung GALAXY S20 pentru a atrage mai multi oameni nu e chiar ceea ce trebuia sa se intample, din pacate, dar asta pare sa fie decizia luata de catre coreeni.

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat pe data de 11 februarie in cadrul unei conferinte care va avea loc in San Francisco, insa ramane de vazut daca lansarea va avea loc pe 6, sau 13 martie.