DACIA Logan: Model cu Motor GPL LANSAT in Romania, CAT Costa

DACIA Logan cu motor GPL a fost lansata in Romania, iata in ce modele este disponibila si cat costa pentru clientii care sunt interesati sa o cumpere acum.

DACIA Logan costa gpl

DACIA Logan este in sfarsit disponibila in Romania in versiunea care vine echipata cu motor GPL, adica acel motor dual care functioneaza atat pe benzina, cat si cu gaz petrol lichefiat, pentru economii mai mari. DACIA Logan a fost lansata in Franta in versiunea cu motor GPL inainte de a ajunge si in Romania, dar de acum oricine e interesat sa cumpere aceasta versiune de masina, o poate face direct de la producatorul roman, detinut de catre Renault.

DACIA Logan functioneaza cu un motor TCe 100 GPL in versiunea care a fost lansata inclusiv in Romania, si poate fi comandatata de la reprezentantele Dacia, sau de la partenerii din toata tara. DACIA Logan cu motor GPL are preturi de pornire de la 9850 de euro in tara noastra, ele fiind mult mai mari decat in cazul motoarelor care functioneaza doar cu benzina, dar au si putere mult mai mica, asa ca e normal sa existe o diferenta intre aceste echipari.

DACIA Logan: Model cu Motor GPL LANSAT in Romania, CAT Costa

DACIA Logan motor costa gpl

DACIA Logan este oferita in versiune GPL doar pentru versiunile Ambiance, Seria Limitata Plus, Laureate si SL Blueline, deci nu poate fi cumparata chiar in orice fel, ceea ce e oarecum normal. Partea buna pentru DACIA Logan cu motor pe GPL este ca ea poate reduce substantial costurile de exploatare ale clientilor multumita motorului pe GPL care functioneaza cu un combustibil mult mai ieftin decat benzina care era necesara pana acum la celelalte motorizari.

DACIA Logan nu e inca prea aproape de a fi lansata intr-o versiune electrica, astfel ca singura solutie de a mai reduce costurile de folosire ale masinii ramane versiunea pe GPL. Motorul TCe 100 GPL dezvolta 100 de cai, si e capabil sa miste masina destul de agil, insa DACIA Logan nu are oricum motorizari extrem de puternice, astfel ca asta nu a fost vreodata o problema pentru cei care cauta masinile producatorului de la Pitesti.

DACIA Logan ar trebui sa fie disponibila pentru livrare destul de rapida in versiunea cu motor GPL, avand in vedere ca in Franta au fost lansate modelele de ceva vreme pentru clienti.