Guvernul Romaniei Lasa IN AER Vanzarea Telekom catre Orange

Guvernul Romaniei Vanzare Telekom Orange

Guvernul Romaniei lasa suspendata in aer vanzarea diviziei de servicii fixe a Telekom catre Orange, executivul neavand acum posibilitatea de a mai lua o decizie cu privire la aceasta tranzactie foarte importanta pentru Romania.

Guvernul Romaniei are atributii restranse dupa ce a pierdut increderea acordata de Parlament in urma unei motiuni de cenzura care a adunat toate voturile necesare pentru a fi adoptata, atributiile sale fiind restranse in momentul de fata.

Guvernul Romaniei poate lua decizii doar in ceea ce priveste actvitatea curenta in Romania, astfel incat tara sa nu se blocheze, iar permiterea vanzarii diviziei de servicii fixe catre Telekom nu intra in categoria deciziilor care pot fi luate acum de catre executiv.

Guvernul Romaniei lasa practic situatia Telekom si Orange complet nerzolvata, iar dupa cum se prezinta situatia, o decizie nu va fi luata pana prin vara, iar asta deoarece Romania se indreapta spre alegeri anticipate, ceea ce va bloca posibilitatea de a se da o decizie.

Guvernul Romaniei are treburi mai importante acum decat permiterea celor de la Telekom sa-si vanda divizia de servicii fixe catre Orange, iar acest lucru ii forteaza pe germani sa-si continue activitatea in tara noastra, cu toate problemele de care inca nu au scapat.