Dacia Duster: cu GPL, Keyless Go in ROMANIA, iata CAT COSTA

Dacia Duster a fost lansata in Romania cu un motor pe GPL, inclusiv cu sisteme Keyless Go/Entry, dar masina costa mai mult decat in Franta, din pacate.

Dacia Duster romania pret gpl keyless go

Dacia Duster a fost lansat in Romania intr-o versiune care are motor GPL, adica acel motor dual care functioneaza si pe benzina si pe gaz petrol lichefiat, iar cei interesati o pot cumpara de la producator. Dacia Duster a fost lansata in versiune pe GPL in Franta la inceputul lunii trecute, iar acum si clientii din Romania o pot cumpara, dar din pacate intr-un singur model, nu in mai multe, asa cum se intampla cu Dacia Logan pe GPL, din pacate.

Dacia Duster este oferit de catre producatorul roman doar in versiunea Comfort la pretul de pornire de 14.900 de euro, unul cu 1000 de euro mai mare decat cel care a fost cerut in Franta pentru precomanda. Exact precum modelul din Franta, versiunea GPL a Dacia Duster din Romania poate fi echipata cu Keyless Go si Keyless Entry, aceasta optiune suplimentara costand 200 de euro, si daca va cumparati masina, ar fi bine sa va ganditi sa o aveti pe ea.

Dacia Duster: cu GPL, Keyless Go in ROMANIA, iata CAT COSTA

Dacia Duster romania pret gpl keyless go entry

Dacia Duster are parte de un motor TCe 100 care functioneaza pe GPL si benzina, exact precum se intampla la Dacia Logan, el fiind capabil sa dezvolte 105 de cai putere, suficient pentru a misca masian din loc. Partea cea mai buna pentru aceasta versiune a Dacia Duster este ca va genera costuri mult mai mici de consum multumita motorului care functioneaza pe GPL, deci veti cheltui mult mai putini bani fara a monta vreo instalatie separata pe motor.

Dacia Duster are totusi parte de o surpriza cu sistemul Keyless GO si Keyless Entry, acesta fiind adus de la masinile Renault, unde exista de foarte multa vreme, dar este si mult mai ieftin decat la alti producatori. Dacia Duster are parte si de foarte mici modificari pentru design in aceasta versiune, dar asta era de asteptat, iar pretul de pornire pentru motorul GPL nu este unul chiar atat de mare incat sa nu fie avut in vedere de catre clientii interesati de el.

Dacia Duster poate fi comandata chiar acum de catre clienti de la Dacia, insa nu se stie cam cand ar urma sa fie livrate primele unitati catre cei care decid sa comande masina in acest moment.