Huawei: Samsung si Apple aduc MARI PROBLEME Pentru Chinezi

Huawei va avea probleme mari din cauza Apple si Samsung, iata ce se va intampla in aceasta primavara pentru compania chinezeasca, si cat de mare e impactul.

Huawei probleme apple samsung

Huawei se pregateste pentru o primavara in care va avea probleme foarte mari din cauza Samsung si Apple, iar asta e ceva ce probabil ca in China era asteptat, desi o solutie clara si usor de implementat nu exista. Huawei isi va lansa in primavara noua serie de telefoane Huawei P40, insa ea nu va avea puterea de a concura cu Samsung GALAXY S20, sau iPhone 9, iar asta din cauza lipsei aplicatiilor Google, Facebook, WhatsApp, si a altor companii din SUA.

Huawei va preinstala 70 dintre cele mai populare aplicatii din Google Play Store, pe care le poate oferi, insa chiar si cu acestea, telefoanele companiei chinezesti au sanse foarte mici de a fi dorite de clienti. Fara cel mai populare aplicatii din lume, telefoanele Huawei nu au cum sa aiba succes, iar cei care le vor cumpara si vor vedea ca nu au de unde instala Facebook sau WhatsApp, vor gasi rapid motive de a returna telefoanele la magazinul de achizitie.

Huawei: Samsung si Apple aduc MARI PROBLEME Pentru Chinezi

Huawei nu va avea cum sa concureze cu Samsung GALAXY S20 si iPhone 9 nici daca isi va vinde telefoanele la preturi mult mai mici, iar asta pentru ca aplicatiile care pot fi instalate in telefoane le fac utile. Abia in aceasta primavara se va vedea intr-adevar cat de serios e afectata Huawei de sanctiunile din SUA, iar Apple si Samsung au sansa de a-si creste substantial vanzarile la nivel global pe fondul problemelor pe care le au chinezii acum.

Huawei ar putea avea probleme serioase chiar si in China, acolo unde se estimeaza ca vanzarile de telefoane din T1 2020 ar urma sa se injumatateasca din cauza Coronavirus. Asta inseamna ca doar undeva pe la 50 de milioane de unitati ar urma sa fie vandute, asta in conditiile in care in T1 2019 doar Huawei a vandut peste 30 de milioane de unitati pe piata din China, astfel ca vanzarile companiei ar putea sa scada substantial acum.

Huawei nu prea poate reusi sa scape de sanctiunile impuse de catre SUA, iar Apple si Samsung vor profita din plin cu lansarea de noi modele de telefoane mai ieftine cu care sa atraga mai multi clienti.