Playstation 5: Anunt URIAS Asteptat de catre TOTI Fanii Sony

Playstation 5 compatibilitate

Playstation 5 este o consola pe care foarte multi fani ai celor de la Sony o asteapta cu sufletul la gura in moentul de fata, iar pentru ei vine o veste grozava, insa nu de la japonezi, ci de la CEO-ul companiei Ubisoft, mare producator de jocuri.

Playstation 5 urmeaza sa aiba compatibilitate cu jocurile lansate pentru consolele anterioare, adica toti cei care isi cumpara noua consola vor putea sa joace toate jocurile lansate pentru Playstation 4, conform presedintelui Ubisoft, dar e posibil sa nu fie doar atat.

Playstation 5 a avut o serie de zvonuri care anuntau ca de fapt aceasta compatibilitate va fi oferita inclusiv pentru jocurile care au fost lansate inclusiv pentru Playstation 2 si Playstation 3, dar vorbim despre console foarte vechi, asa ca ramane de vazut cat de reala e aceasta informatie.

Playstation 5 va fi lansata cu o serie de jocuri special create pentru a profita de toata puterea de procesare pe care consola o va avea, insa desigur ca nu toti cei care isi cumpara consola vor dori sa isi cumpere si o noua colectie de jocuri pentru ea.

“Aceste console vor rula aproape tot catalogul din spatele consolei anterioare. Va fi ceva nou în industrie. Va ajuta vechile generații să continue să fie mari console pe piața pentru anii următori.”

Playstation 5 vine cu suport pentru jocurile consolelor vechi asa cum si XBOX Series X are suport pentru jocurile lansat ein consolele anterioare, iar acest lucru e cat se poate de normal pentru ca nu lasa jucatorii cu obligatia de a cumpara titluri noi.