GTA 6: DE CE e INTARZIATA Lansarea Jocului Asteptat de Fani

GTA 6 intarziat

GTA 6 a avut saptamana aceasta parte de un anunt oficial de la compania care detine Rockstar Games, presedintele sau dezvaluind pentru lumea intreaga faptul ca jocul foarte asteptat de catre fani este deocamdata departe de lansarea oficiala.

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri de ceva vreme, insa Take Two, compania care detine Rockstar Games, nu se prea grabeste sa-l finalizeze si sa il lanseze, iar motivul are la baza banii multi pe care inca ii aduce GTA Online pentru companie.

GTA 6 nu va ajunge prea curand pe piata atat timp cat GTA Online aduce foarte multi bani pentru companie, in perioada sarbatorilor de iarna incasarile crescand cu 54% pentru aceasta platforma, deci Take Two n-are motive sa strice succesul pe care-l inregistreaza.

GTA 6 nu va fi lansat in 2020 pentru ca GTA Online urmeaza sa stabileasca un record de incasari pentru compania Take Two, iar GTA 5 s-a vandut in peste 120 de milioane de copii, continuand sa inregistreze vanzari foarte bune pentru americani.

“Acum suntem pe cale să livrăm un nou record pentru cheltuielile recurente ale consumatorilor recurenti Grand Theft Auto Online în anul fiscal 2020. Vânzările de Grand Theft Auto V au depășit, de asemenea, așteptările noastre, iar titlul a vândut acum în peste 120 de milioane de unități.”

GTA 6 va fi lansat in momentul in care cei de la Take Two considera ca este timpul sa aduca un nou generator de venituri bune, si e improbabil ca asta sa se intample in 2020, deci ne putem astepta ca lansarea sa aiba loc cel mai devreme abia in 2021.