Netflix: SURPRIZA TOTALA,ce au Vazut Astazi Abonatii (VIDEO)

Netflix si-a surprins total abonatii din intreaga lume astazi cu o lansare la la care absolut nimeni nu se astepta, iata ce a fost dezvaluit oficial.

Netflix si-a surprins astazi foarte multi dintre abonatii din intreaga lume cu video complet neasteptat, dar care ne dezvaluie ceva ce asteptam de foarte multa vreme, si aceasta e o veste buna. Cei de la Netflix au publicat astazi primul trailer pentru Stranger Things 4, adica al patrulea sezon al celebrului serial urmarit de catre zeci de milioane de persoane din intreaga lume, iar el contine adevarat surprize care a uimit extrem de multi abonati de pe glob.

Netflix a dezvaluit in acest trailer un personaj vechi care este foarte iubit de catre fani, acesta revenind in serial incepand cu noul sezon, si vorbim despre seful de politie Jim Hopper. Stranger Things 3 a avut in ultimul episod o scena care dadea de inteles ca Jim Hopper va reveni in Stranger Things 4, iar cei de la Netflix au facut astazi marea dezvaluire, care va face oamenii sa asteapta cu si mai multa nerabdare lansarea urmatorului sezon.

Netflix: SURPRIZA TOTALA, ce au Vazut Astazi Abonatii (VIDEO)

Netflix are obiceiul de a face dezvaluiri de acest gen pentru serialele pe care urmeaza sa le lanseze, si totul pentru a atrage atentia asupra platformei sale, lucru care pare sa fi fost indeplinit in totalitate cu Stranger Things 4. Interesant este ca in Stranger Things 4 cei de la Netflix sugereaza ca actiunea ar urma sa se desfasoare intr-o noua locatie, undeva prin Rusia, ceea ce ar reprezenta o expansiune a universului in care se intampla totul.

Netflix a avut parte de un succes surprinzator de mare cu serialul Stranger Things, iar interesul foarte mare pe care-l arata lumea vis-a-vis de acest teaser ne dezvaluie faptul ca asteptarile sunt mari. Desi cei de la Netflix au starnit interesul oamenilor vis-a-vis de Stranger Things 4, deocamdata nu exista o data de lansare pentru noul sezon al serialului, deci lumea ramane doar cu dorinta de a avea cat mai repede noile episoade disponibile.

Netflix se pregateste pentru un 2020 de exceptie, in cursul caruia va lansa foarte multe seriale si filme extrem de interesante, astfel ca ramane sa vedem ce alte surprize mari vom mai vedea.