ATENTIE!: Politia Romana si AVERTIZAREA ULUITOARE pentru Cetateni

uluitor politia romana

Politia Romana ii avertizeaza pe cetatenii din Romania in legatura cu un caz cum rar ai ocazia de a intalni, dar care poate provoca pagube financiare serioase pentru cei care sunt vizati de catre un hot care incearca sa faca rost de bani in mod ilegal.

Politia Romana a publicat astazi detaliile unui caz uluitor din Mures in care un barbat a fost imbratisat de un necunoscut in plina strada, iar cel din urma i-a furat telefonul mobil din buzunarul hainei, totul fara ca victima sa isi dea seama pe moment ce se intampla.

Politia Romana spune ca hotul este un barbat in varsta de 57 de ani, dupa imbratisarea paguboasa el urcandu-se intr-o masina, care a fost oprita in trafic de catre politie intr-un alt judet fata de cel in care a avut loc infractiunea in plina stada.

Politia Romana probabil ca are parte de cazuri de acestea in mod oarecum regulat, dar ca sa fiu sincer, e destul de neobisnuit ca un barbat sa inceapa sa imbratiseze in mod aleator necunoscuti pe strada, dar strategia in sine e interesanta, pentru ca victima poate fi uimita si jefuita mai usor.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că faptul că în cursul zilei de 13 februarie a.c., bărbatul în cauză, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târnăveni, ar fi fost abordat de un bărbat necunoscut, care l-ar fi îmbrăţişat, moment în care i-ar fi sustras un telefon mobil din buzunarul hainei. Ulterior, acesta s-ar fi urcat într-un autoturism și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.”

Politia Romana ii avertizeaza pe toti romanii sa nu tina telefoanele, banii, portofelele in buzunarele de la spate ale pantalonilor, de unde pot fi furate foarte usor, sa nu le poarte nici in buzunarele laterale, sau interioare ale hainelor, si sa fie foarte atenti.