RCS & RDS: Anuntul URIAS care ii Lasa MUTI pe TOTI Romanii

RCS & RDS a facut in acest weekend un anunt urias care a lasati muti foarte multi romani, iata ce s-a intamplat la grupul de telecomunicatii din Romania.

RCS & RDS diginet

RCS & RDS are in acest weekend un anunt foarte important pentru clientii sai din Romania, dar si cei care vor sa-i devina clienti, si e vorba despre o veste cu care rar ne vom mai intalni la grupul de telecomunicatii. RCS & RDS a decis sa le ofere clientilor existenti, dar si carora vor sa ii devina clienti, posibilitatea de a contracta oricare dintre abonamentele de internet fix Digi Net Fiberlink cu reducere de 50% pentru o perioada de 6 luni de zile, foarte mare.

RCS & RDS a inceput aceasta campanie promotionala in primele zile din februarie cu reducere de 50% timp de 4 luni de zile pentru abonamentele de internet fix, dar pana la urma a decis sa creasca aceasta perioada la 6 luni. Practic, daca la RCS & RDS incheiati un contract de internet fix, sau reinnoiti unul existent, pentru o perioada contractuala de 24 de luni, atunci veti beneficia de aceasta reducere de 50% pentru o perioada de 6 luni de zile.

RCS & RDS: Anuntul URIAS care ii Lasa MUTI pe TOTI Romanii

RCS & RDS are cel mai bun internet fix din Romania in momentul de fata, iar oferta pe care o listeaza pentru clientii sai este cea de care oricare dintre ei ar trebui sa profite chiar in acest moment. Vorbim despre o promotie care rar este oferita de catre cei de la RCS & RDS in Romania, ei avand in cea mai mare parte a anului abonamentele de internet fix la preturile intregi pe care le-am tot vazut de-a lungul timpului, ele fiind si asa surprinzator de mici.

RCS & RDS le permite practic clientilor din Romania sa se bucure de internet de 1 Gbps la doar 20 de LEI pe luna timp de 6 luni de zile, ceea ce nu poate fi spus despre alti operatori de telecomunicatii. Vorbim despre viteze foarte mari pentru traficul de internet fix, dar si despre peformante foarte bune pentru jocurile online, insa si despre o retea metropolitana foarte performanta pe care o ofera operatorul pentru toti cei care-i contracteaza serviciile in tara.

RCS & RDS are aceasta oferta speciala pentru o perioada limitata de timp, dupa cum unii dintre voi stiati deja, astfel ca oricine se poate bucura de promotie cat ea inca este valabila, inainte de a disparea.