Windows 10: ATENTIE, PROBLEME Noi cu Actualizarea Recenta

Windows 10 are probleme noi din cauza unei actualizari recente care le genereaza foarte mari batai de cap celor care au instalat-o in calculatoarele lor.

Windows 10 update probleme

Windows 10 are noi probleme cu cea mai recenta actualizare lansata pentru sistemul de operare creat de catre Microsoft, iar asta in conditiile in care ea a fost gandita pentru a repara diverse alte probleme existente. KB4532693 este numarul patch-ului pentru Windows 10 care are problemele acestea noi pentru toti cei care folosesc sistemul de operare, iar situatia se inrautateste pentru toata lumea, in loc sa devina mai buna, ceea ce e o veste foarte proasta.

Windows 10 a avut aceasta actualizare lansata in cursul zilei de marti, iar abia cateva zile mai tarziu oamenii au inceput sa se planga din cauza problemelor generate de ea in calculatoare. Conform multor utilizatori, cea mai grava dintre toate are la baza faptul ca Windows 10 porneste cu un profil de utilizator temporar care reseteaza toate personalizarile facute de catre utilizatori pentru felul in care arata desktop-ul, dar si start menu, ceea ce e enervant.

Windows 10: ATENTIE, PROBLEME Noi cu Actualizarea Recenta

Windows 10 elimina toate scurtaturile si iconitele din ambele interfete, iar totul fara vreo explicatie clara cu privire la problema, dar dezinstalarea patch-ului readuce lucrurile la normal pentru toti utilizatorii de PC-uri. Partea buna este ca toate acele fisiere nu sunt sterse de catre Windows 10, deci ele pot fi recuperate, dar desigur ca e vorba de cu totul altceva aici, de faptul ca un update aduce probleme noi, si mai mari, in loc sa le rezolve pe altele.

Windows 10 are probleme si din cauza altui update cu numarul KB4524244, acesta fiind trimis doar pe anumite modele de calculatoare, iar in cazul lor se poate bloca posibilitatea de a le porni, ceea ce desigur ca e o mare bataie de cap. Aparent doar unele calculatoare fabricate de catre HP au aceste probleme in Windows 10, ele fiind restranse, dar cele privind crearea unui utilizator temporar pentru sistem afecteaza pe toata lumea, fara vreo discriminare.

Windows 10 are parte de actualizari noi lansate destul de des de catre compania Microsoft, insa din pacate acestea ajung de foarte multe ori sa creeze mai multe batai de cap decat lucruri bune pentru utilizatori.