Playstation 5: Jocul care Arata cat de PUTERNICA va fi Consola (VIDEO)

Playstation 5 ar trebui sa fie prezentata in mod oficial undeva in cursul urmatoarelor saptamani, insa intre timp un trailer pentru un joc foarte important ne arata cam ce nivel de detalii ar trebui sa fie disponibil, si cat de puternica ar fi consola.

Playstation 5 are prezentat astazi un prim traler pentru jocul Godfall, acesta urmand a fi oferit pentru jucatorii din lumea intreaga, iar grafica detaliata pe care producatorul o prezinta ne confirma faptul ca pentru consola vor fi folosite placi video puternice.

Playstation 5 ar urma deasemenea sa poata sustine si rezolutii 8K pentru jocuri, iar asta e ceva extrem de greu de realizat,a stfel ca vorbim despre un salt foarte mare pe care il face consola in raport cu generatiile anterioare, ceea ce desigur ca e o veste uriasa.

Playstation 5 are concurenta foarte serioasa din partea XBOX Series X in ceea ce priveste puterea de procesare, atat pentru placa video, cat si pentru procesor, insa ceea ce vedem in trailerul de mai sus ne face sa credem ca vom avea parte de schimbari mari.

Playstation 5 urmeaza sa fie prezentata poate chiar luna viitoare, insa lansarea va avea loc in toamna, dar din pacate nu se stie foarte clar la ce pret, si asta pentru ca productia ar urma sa fie mult mai costisitoare decat credea Sony.