Windows 10: AVERTIZAREA Microsoft pentru MILIOANE de Oameni

Windows 10 are o noua avertizare importanta lansata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii de calculatoare din lumea intreaga, iata problema uriasa.

Windows 10 dificultati

Windows 10 are probleme foarte mari in ultima perioada, iar cei de la Microsoft au lansat recent o avertizare extrem de importanta pentru milioane de oameni din intreaga lume, si toti trebuie sa fie foarte atenti la ce spune ea. Vorbim despre o avertizare cu privire la actualizarea KB4524244 pentru Windows 10, ea fiind lansata saptamana trecuta de catre companie, dar din pacate vine si cu probleme foarte mari pentru utilizatorii din intreaga lume.

Windows 10 are o prima problema in eliminarea utilizatorului predefinit al sistemului de operare, stergerea iconitelor din ecranul principal, si totul imediat dupa ce calculatorul reporneste in urma instalarii actualizarii. Mai mult decat atat, Windows 10 are probleme foarte mari si cu faptul ca unele calculatoare de la HP refuza sa mai porneasca dupa instalarea acestei actualizari, cei de la Microsoft recunoscand intr-un final problema foarte mare.

Windows 10: AVERTIZAREA Microsoft pentru MILIOANE de Oameni

Windows 10 are aceasta actualizare retrasa dupa ce Microsoft a realizat ca sperat de problemele care au fost raportate de catre diversi utilizatori a fost descoperita o alta care genereaza imposibilitatea de a reporni calculatoarele. Avand in vedere ca aceasta actualizare pentru Windows 10 afecteaza cam toate versiunile sistemului de operare care sunt puse acum in distributie, alta solutie decat retragerea sa nu exista pentru cei de la Microsoft, dar e bine ca s-a facut.

“Pentru a ajuta utilizatorii dispozitivelor afectate, actualizarea de securitate autonomă, KB4524244 a fost eliminată și nu va fi re-oferită din Windows Update, Windows Server Update Services (WSUS) sau Microsoft Update Catalog. Acest lucru nu afectează nicio altă actualizare, inclusiv cea mai recentă actualizare cumulativă (LCU), actualizarea lunară sau actualizarea numai pentru securitate.”

Windows 10 poate avea rezolvate problemele aduse de catre aceasta actualizare doar prin dezinstalarea sa, insa desigur ca asta readuce problemele pe care ea a fost gandita pentru a le rezolva de la bun inceput. Cei de la Microsoft au incercat in ultima perioada sa rezolve diverse probleme ale Windows 10, insa cam de fiecare data au reusit doar a genereze altele in randul clientilor care platesc pentru a folosi acest software foarte important pe calculatoare.

Windows 10 va avea cel mai probabil lansata o alta actualizare in viitorul nu foarte indepartat pentru a rezolva aceasta problema, dar si multe altele, astfel ca ramane de vazut ce anume va mai anunta compania Microsoft.