Huawei MATE 40 Pro: UIMITOR, Ar putea fi LANSAT cu 8 Camere

Huawei MATE 40 Pro are parte de o dezvaluire uimitoare astazi, compania Huawei pregatind lansarea telefonului cu nu mai putin de 8 camere integrate.

Huawei MATE 40 Pro camere

Huawei MATE 40 Pro ar putea avea, in mod complet uimitor, nu mai putin de 8 camere integrate de catre cei de la Huawei, o schimbare radicala in raport cu ceea ce regasim in seria MATE 30 Pro. Informatia privind aceasta crestere mare a numarului de camere din Huawei MATE 40 Pro vine dintr-un brevet de inventie care a fost inregistrat pentru compania chinezeasca, el prezentand un telefon care are nu mai putin de 8 camere integrate pentru utilizatori.

Huawei MATE 40 Pro are prezentat in acest brevet de inventie faptul ca ar avea o camera principala penta, adica 5 senzori de imagine inglobati precum puteti vedea in imaginea de mai jos. Zvonuri privind implementarea a nu mai putind e 5 senzori de imagine pentru camera Huawei MATE 40 Pro au aparut inca de prin toamna, iar asta pentru ca Huawei ar vrea sa fie constant cu un pas inaintea concurentei, iar un senzor de imagine in plus rezolva problema.

Huawei MATE 40 Pro: UIMITOR, Ar putea fi LANSAT cu 8 Camere

Huawei MATE 40 Pro camera penta

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa aiba si trei camere frontale implementate de catre chinezi, iar asta n-ar fi tocmai ceva surprinzator, pentru ca exista telefoane care au doua camere frontale, si nu sunt putine. Avand in vedere ca Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa aiba in continuare un sistem de recunoastere faciala integrat, nu e greu de crezut ca o a treia camera isi va gasi un loc in decupajul din ecran, dar nimeni nu stie deocamdata la ce ar putea fi folosita.

Huawei MATE 40 Pro camere frontale

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa vina cu schimbari mari in comparatie cu seria MATE 30 Pro, iar asta pentru ca actualele modele n-au avut parte de vreun succes real pe pietele globale. Huawei MATE 40 Pro ar trebuis sa vina cu multe noutati, mai ales ca sansele ca aplicatiile si serviciile de la Google nu au sanse foarte mari sa revina prea curand in telefoanele chinezilor, deci trebuie sa fie oferite alte motive pentru ca oamenii sa le cumpere dupa lansare.

Huawei MATE 40 Pro va fi un telefon foarte interesant, fie ca va avea 8 camere, 8, sau 6, asa ca ramane doar sa vedem ce ne vor mai spune leak-urile care vor mai aparea in urmatoarele luni.