Assassin’s Creed: Syndicate Oferit GRATUIT pentru TOATA Lumea

Assassin’s Creed: Syndicate, unul dintre cele mai populare jocuri lansate de catre Ubisoft de-a lungul timpului, urmeaza sa fie disponibil gratuit pentru descarcare in toata lumea, deci veti avea sansa de a-l instala fara sa platiti vreun ban pentru el.

Assassin’s Creed: Syndicate a fost lansat in anul 2015 de catre cei de la Ubisoft, deci nu vorbim despre un joc atat de nou, dar intre 20 si 27 februarie veti putea sa il descarcati gratuit din magazinul online de jocuri al celor de la Epic Games, si ar fi bine sa profitati de ocazie.

Assassin’s Creed: Syndicate are intreaga actiune bazata pe Londra erei Victoriene, astfel ca aveti parte de un gameplay care va poarta pe cladirile unui oras aglomerat, si infloritor, chiar daca totul se intampla cu sute de ani in urma.

Assassin’s Creed: Syndicate este penultimul joc din serie lansat de catre cei de la Ubisoft, ei punand in vanzare continuarea Origins cu ceva timp in urma, deci daca sunteti prinsi de lumea virtuala a companiei, atunci veti avea unde sa continuati povestea.

Assassin’s Creed: Syndicate este doar unul dintre jocurile pe care cei de la Epic Games le vor avea disponibile in mod gratuit in saptamana 20 – 27 februarie, astfel ca veti putea descarca si alte titluri, deci puteti analiza oferta care va fi disponibila.