Android: Functia GROZAVA Adusa prin Windows 10 pe Telefoane

Android are o noua functie grozava adusa prin Windows 10 pentru utilizatorii de telefoane, iata de ce se poate bucura lumea in momentul de fata pe ele.

Android Windows 10

Android are parte de o functie grozava adusa pe telefoane multumita Windows 10, iar asta in conditiile in care foarte multi oameni asteapta cu mare nerabdare ceea ce urmeaza sa le fie oferit acum. Vorbim despre faptul ca pentru telefoanele Android din lumea intreaga urmeaza sa fie posibila accesarea mesajelor RCS inclusiv de pe calculatoare pentru toti cei care au deja Windows 10, dar si aplicatia Your Phone instalata in propriile PC-uri.

Android are activata tehnologia RCS in destule tari in momentul de fata, si pe destule modele de telefoane, astfel ca implementarea suportului in aplicatia Your Phone pentru Windows 10 nu va face altceva decat sa simplifice lucrurile. Stiti deja ca aplicatia Your Phone poate afisa toate mesajele din telefoanele Android, si poate permite inclusiv trimiterea de mesaje de pe calculatoare, dar vorbeam doar despre SMS si aplicatii de mesagerie, insa acum lucrurile devin mai complexe.

Android: Functia GROZAVA Adusa prin Windows 10 pe Telefoane

Android va avea aceasta functie disponibila initial pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S20, urmand ca apoi ea sa fie extinsa la alte telefoane Samsung, dar mai mult ca sigur si la altele de la alti producatori. Inceputul acestei integrari pentru afisarea mesajelor RCS din Android in Windows 10 prin aplicatia Your Phone vine multumita colaborarii stranse dintre Samsung si Microsoft, dar totul va merge mai departe si pentru alti producatori de telefoane.

Android are deja posibila trimiterea de mesaje RCS de pe calculatoare folosind interfata web a Google Messages, insa pentru a face asta aveti nevoie de o conexiune de internet, lucru care in cazul Windows 10 nu mai e necesar. Your Phone va permite sa trimiteti mesajele RCS de pe calculatoare chiar si cand nu aveti o conexiune de internet disponibila pentru el, deci telefoanele Android vor fi controlate doar prin Bluetooth si prin conexiunea proprie de internet.

Android are aici oferita o functionalitate foarte interesanta pentru toata lumea, deci ramane sa vedem si in ce fel urmeaza aceasta sa fie extinsa in intreaga lume in saptamanile si lunile urmatoare.