iPhone 9: Un Presupus Prototip apare intr-un Prim clip VIDEO

iPhone 9 prototip

iPhone 9 ajunge iar in atentia lumii intregi astazi dupa ce un presupus prototip a fost filmat de catre cineva din China si publicat pe TikTok, iar de acolo intregul internet a inceput sa se intrebe daca telefonul este al Apple, sau nu.

iPhone 9 este anuntat pentru lansare la final de martie de catre compania Apple, insa ceea ce vedem in clipul video de mai jos pare sa fie departe de ceea ce asteptam de la compania Apple pentru urmatorul model de telefon pe care il pregateste.

iPhone 9 va avea un panou frontal identic cu cel din clipul video de mai jos, dar carcasa va fi cea a iPhone 8, nu cea a pe care o vedeti mai jos, iar culoarea folosita pentru ea are sanse foarte mici de a fi oferita de catre compania Apple pentru acest model.

iPhone 9 ar urma sa fie practic un iPhone 8 cu noi componente mai performante, si un pret de vanzare mult mai mic, dar pe partea de design nu sunt asteptate schimbari mari, ceea ce e normal de la un dispozitiv ieftin al Apple.

iPhone 9 va fi un inlocuitor pentru iPhone SE, iar productia sa ar trebui sa inceapa in februarie, daca Coronavirus va permite acest lucru, lansarea urmand a fi programata pentru martie, sau aprilie, in functie de modul in care va decurge productia.