Windows 10: Decizia PROASTA IMPUSA de Microsoft pe PC-uri

Windows 10 are parte de o noua decizie proasta pe care Microsoft vrea sa o impuna pentru clientii din intreaga lume, iata ce vom fi obligati sa facem.

Windows 10 cont

Windows 10 continua sa fie “victima” deciziilor proaste pe care compania Microsoft nu conteneste sa le mai ia, si le impune in mod discretionar impotriva clientilor din intreaga lume, enervandu-i si mai mult de atat. In unele tari cei de la Microsoft incep sa oblige utilizatorii care vor sa instaleze Windows 10 sa o faca folosind un cont in platformele lor online, iar daca nu il au, sunt obligati sa il faca, daca au o conexiune de internet activa la instalare.

Windows 10 are aceasta schimbare impusa fara ca oamenii sa vrea sa isi faca un cont Microsoft, insa americanilor nu le prea pasa, iar atat timp cat e o conexiune de internet activa, utilizatorii sunt obligati sa faca acest lucru. Daca PC-ul pe care se face instalarea nu are o conexiune de internet activa, atunci instalarea poate fi facuta si fara ca un cont Microsoft sa fie necesar, deci lucrurile inca mai au o scapare, dar pe viitor situatia s-ar putea schimba radical.

Windows 10: Decizia PROASTA IMPUSA de Microsoft pe PC-uri

Windows 10 nu a avut pana acum o asemenea obligatie impusa de catre compania Microsoft, insa cum toate lucrurile bune au si un sfarsit, iata ca vine inclusiv sfarsitul posibilitatii de a instala in mod simplu sistemul de operare. Ceva similar a fost descoperit pentru platforma celor de la Microsoft in cursul anului trecut, dar Windows 10 a avut acea schimbare eliminata foarte rapid, insa se pare ca in 2020 revine, pentru ca nu suficienta lume s-a plns de ea.

Windows 10 poate fi instalat de catre utilziatori chiar daca au o conexiune de internet, sau nu, mai ales ca instalarea din serverele Microsoft inca nu e posibila, dar cand va fi, fara un cont la companie nu va putea fi facuta. E posibil ca totul sa fie testat acum pe unii, si e normal ca Microsoft sa ceara un cont in platforma pentru a autoriza descarcarea Windows 10 si instalarea in baza unei achizitii, dar pana atunci, unii sunt stresati in mod inutil si inainte.

Windows 10 va avea in primavara lansata o foarte mare schimbare importanta pentru clientii din intreaga lume, si e posibil ca obligata de instalare cu un cont Microsoft sa fie impusa de atunci.