Facebook: Face Aceasta Noua SCHIMBARE pentru Butonul LIKE

Facebook like

Facebook face o noua schimbare pentru butonul LIKE pe care il folosim pentru a aprecia postarile altor persoane, fie ca e vorba de o reactie, sau doar simplul LIKE pe care toata lumea il da de ani de zile pentru tot ceea ce vede prin reteaua de socializare.

Facebook are mai jos prezentata modificarea pentru butonul Like, acesta urmand a avea schimbata animatia care apare in momentul in care o persoana il foloseste pentru a aprecia o postare, iar modificarea e una care mai aduce putina noutate in retea.

Facebook nu face o schimbare extrem de importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, insa vine cu ceva nou care probabil ca le va mai atrage atentia oamenilor in momentul in care apreciaza o postare, dar e nevoie de alte lucruri mai bune in reea.

Facebook nu a mai facut de mult schimbari mari pentru butonul LIKE, acum mai bine de un an de zile fiind implementate reactiile in paralel cu butonul care permitea apreciarea postarilor, iar cea de acum vine ca un plus, dar nu foarte important.

Facebook implementatea foarte multe schimbari in fiecare an pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar aceasta face parte din categoria vasta de modificari pe care le vom mai vedea si in cursul anului 2020.