GTA 6: Vestea GROZAVA, Noua Locatie Anuntata de la Rockstar

GTA 6 los santos

GTA 6 este in mod clar in prin proces de dezvoltare la Rockstar Games, iar compania lasa diverse indicii cu privire la ceea ce putem astepta pentru lansare in noul sau tilu, astazi venind noi informatii cu privire la ceea ce am putea primi la lansare.

GTA 6 are confirmata chiar de catre Rockstar Games o noua locatie in care urmeaza sa se desfasoare actiunea, Los Santos fiind inregistraca ca marca, inclusiv cu logo, de catre Take Two, compania care detine Rockstar Games, si finanteaza productia jocului.

GTA 6 are deasemenea brevetata inclusiv locatia San Andreas de catre cei de la Rockstar Games, insa aceasta nu este una chiar noua pentru lumea virtuala creata de catre companie, deci toata concentrarea merge pe prima, care vine ca o noutate pentru el.

GTA 6 ar urma sa aiba inclusa cel putin o parte din Los Santos in cadrul hartii pe care jucatorii o vor explora, intreagul oras fiind plasat la sud de San Andreas, si in partea opusa a Vice City, deci ar fi vorba despre o zona mult mai mare de joc pentru noi toti.

GTA 6 los santos marca

GTA 6 ar trebui sa aiba o zona mai mare in care ne putem juca pentru ca e nevoie de o expansiune in raport cu ceea ce exista in GTA 5, iar Rockstar Games pare sa pregateasca marile schimbari pe care toti jucatorii le asteapta de foarte multa vreme.

GTA 6 san andreas marca

GTA 6 nu are inca o data de lansare, desi unele zvonuri spuneau ca ar putea ajunge in magazine in iarna, ca un joc exclusiv pentru Playstation 5, initial, dar ramane de vazut cum va alege Rockstar Games sa faca lansarea pentru noul sau titlu.