Gmail: SCHIMBARE foarte IMPORTANTA Facuta de catre Google

0

Gmail filtre

Gmail are parte de o schimbare foarte importanta facuta de catre Google pentru utilizatorii din intreaga lume care folosesc platforma pentru a primi si trimite email-uri in fiecare zi, iar toata lumea trebuie sa stie ce se intampla in momentul de fata.

Gmail are integrat un nou sistem de cautari printre email-urile pe care le avem deja in contul nostru, schimbarea oferind posibilitatea de a adauga filtre pentru cautarile noastre astfel incat sa putem descoperi mult mai usor ceea ce ne intereseaza.

Gmail are in imaginea de mai jos prezentata modificarea pe care cei de la Google o fac, si puteti vedea ca ei afiseaza o serie de filtre speciale pe care oamenii le pot aplica pentru a isi “rafina” cautarile si a gasi mult mai rapid ceea ce ii intereseaza acum.

Gmail are implementata noua functionalitate initial pentru cei care folosesc platforma G Suite, ea fiind activata in mod standard de catre utilizatori, fara ca administratorii sa fie nevoiti sa activeze vreo functie pentru cei care sunt activi in aceasta platforma.

Gmail filtre cautari

“Introducem cipuri de căutare în Gmail, o modalitate mai ușoară de a sorta și filtra rezultatele căutării pentru a găsi exact ceea ce căutați mai rapid. De exemplu, puteți căuta numele unui coleg și puteți restrânge rezultatele selectând jetoane de căutare precum tipul de atașament (document text, tabel, PDF) sau un interval de timp specific. De asemenea, puteți filtra anumite rezultate, cum ar fi invitațiile din calendar.”

Gmail va aduce in mod sigur aceasta functie si pentru utilizatorii obisnuiti in urmatoarele luni, iar asta pentru ca mai toate functiile implementate in G Suite sunt oferite si pentru utilizatorii platformei standard, dar ceva mai tarziu.