Orange: PREMIERA Anuntata pentru TOTI Clientii din Romania

Orange roaming 5G

Orange a anuntat astazi o premiera surprinzatoare pentru clientii sai din Romania, operatorul de telecomunicatii reusind sa fie primul cu ceva ce va deveni un normal peste cel putin un an, dar ceva ce este foarte rar in momentul de fata.

Orange a anuntat ca este primul operator de telefonie mobila din Romania care le ofera clientilor din tara roaming 5G pentru momentele in care pleaca din tara, insa din pacate vorbim doar ceva ce este oferit exclusiv in Emiratele Arabe Unite, deci ceva in cea mai mare parte inutil.

Orange nu ofera roaming 5G in Europa pentru ca, probabil, exista prea putine tari in care sa existe retele de acest gen, acoperirea este slaba, iar operatorii probabil ca inca testeaza tehnologia pentru a o extinde in mai multe zone.

Orange sustine ca aceasta premiera este una la nivel de grup, nu doar la nivel de tara, dar dupa cum va spuneam mai sus, vestea nu este una buna pentru noi deoarece Emiratele Arabe Unite nu o tara in care calatoreste multa lume, iar internetul in roamgine e oricum exagerat de scump.

“După lansarea rețelei 5G din noiembrie 2019, o premieră la nivelul grupului Orange, Orange România devine acum primul operator din România care pune la dispoziția abonaților săi roaming 5G. Prin noi parteneriate, vom continua să extindem lista țărilor în care clienții noștri pot accesa tehnologia 5G. Ne dorim să le oferim cea mai bună experiență de conectivitate, atât în România cât și în afara țării.”

Orange are lansata o retea de telefonie mobila 5G pentru clientii din Romania, aceasta fiind in plina expansiune, si e de asteptat sa aflam alte anunturi privind roaming-ul 5G in urmatorul an.