DACIA Duster: Vestea PROASTA pe care Clientii NU o Asteptau

DACIA Duster este, din pacate, in mijlocul unei vesti proaste pentru clientii care se asteptau sa vada acest model nou lansat, iata ce se va intampla cu el.

DACIA Duster clienti

DACIA Duster, modelul foarte popular de SUV pe care producatorul roman il vinde in momentul de fata in Europa si multe alte zone de pe glob, este asteptat de catre foarte multa lume si intr-o versiune electrica. Asteptarile au inceput dupa ce primele imagini cu o DACIA Duster au aparut pe internet cu aproximativ un an de zile in urma, insa din pacate vestea proasta este ca un asemenea model nu va fi lansat prea curand de catre cei de la Dacia.

DACIA Duster nu va ajunge pe piata intr-o versiune electrica prea curand, iar asta deoarece in momentul de fata compania este concentrata pe lansarea unei DACIA Urban City Car, adica o DACIA electrica. Aceasta versiune de masina de la Dacia va fi o combinatie intre un Sandero si un Logan, va semana cu Renault K-ZE, dar in niciun caz cu DACIA Duster, astfel ca toti cei care aveau asteptari foarte mari de la un asemenea model vor fi dezamagiti.

DACIA Duster: Vestea PROASTA pe care Clientii NU o Asteptau

DACIA Duster va fi lansata intr-o versiune hibrid, adica o combinatie intre un model pe combustie interna care are si un motor electric, dar versiunea electrica este deocamdata extrem de departe de lansare. E greu de spus daca o versiune 100% electrica a DACIA Duster va fi vreodata lansata, si asta pentru ca pretul unei asemenea masini nu va fi la fel de mic precum cel pe care-l asteapta clientii care cumpara in mod normal masinile celor de la Dacia.

DACIA Duster a avut lansat recent un model nou care are motor dual, pe GPL si benzina, dar o versiune plug-in hibrid si-ar putea face deasemenea aparitia undeva in cursul anului 2020, cel putin intr-o prezentare. E foarte posibil ca aceasta versiune plug-in hibrid a DACIA Duster sa fie lansata in versiune finala in prima parte a anului 2021, dar deocamdata nimic nu a fost anuntat de catre companie, asa ca ramane de vazut ce vom mai afla in mod oficial.

DACIA Duster ramane unul dintre cele mai bine vandute SUV-uri la nivel global multumita pretului foarte mic, dar o versiune electrica ar putea costa chiar si peste 20.000 de euro.