Huawei MATE 40 Pro: SURPRIZA URIASA “FURATA” din S20 Ultra

Huawei MATE 40 Pro are pregatita o surpriza uriasa care va fi cel mai probabil "furata" din seria GALAXY S20, iata ce va aduce pentru toata lumea.

Huawei MATE 40 Pro ram

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa le aduca tuturor clientilor o surpriza uriasa care va fi “furata” de la Samsung GALAXY S20 Ultra, iar asta pentru ca Samsung o ofera si competitorilor sai din toata lumea. Nu vorbim despre o noua camera, si asta pentru ca Huawei MATE 40 Pro va avea cu siguranta ceva mai bun fara ajutorul coreenilor, ci despre implementarea a 16 GB RAM in telefon, ceva ce cred ca vom vedea fara dubiu de la producatorul chinez.

Huawei MATE 40 Pro va avea oricum o lista de specificatii impresionanta oferita de catre cei de la Huawei, iar 16 GB RAM vor fi cu siguranta integrati pentru ca s-a dorit intotdeauna mentinerea pasului cu concurenta. In aceasta idee, Huawei MATE 40 Pro va fi mai mult ca sigur “echipat” cu aceasta schimbare foarte mare pentru ca ea va aduce inclusiv performante mai bune pentru telefon, mai ales ca vorbim si despre module RAM DDR 5.

Huawei MATE 40 Pro: SURPRIZA URIASA “FURATA” din S20 Ultra

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat cu un nou chip Kirin 1000, acest lucru fiind deja anuntat inca de acum cateva luni de catre unul dintre managerii Huawei, iar el va avea in ajutor si 16 GB RAM DDR5, probabil de la Samsung. Avand in vedere ca Samsung a anuntat astazi ca incepe productia in masa a acestor noi module de memorie RAM, sigur le vom vedea si in alte modele de telefoane concurente pana in toamna, cand Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat oficial.

Huawei MATE 40 Pro nu va fi nici macar al doilea model de telefon care va avea 16 GB RAM, ci e posibil ca Xiaomi, OPPO, Vivo, sa i-a ia inainte, astfel ca doar isi va ajunge din urma concurenta, si nimic mai mult. Pentru a se putea lauda cu faptul ca Huawei MATE 40 Pro este un telefon extrem de performant, cei de la Huawei vor trebui sa integreze 16 GB RAM DDR5, iar cum Samsung e dispusa sa le ofere asa ceva, de ce sa nu profite de aceasta ocazie buna ?

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat undeva in toamna acestui an de catre compania chinezeasca, iar asteptarile sunt extrem de mari in ceea ce il priveste, deci va aduce cu siguranta si schimbari foarte mari pentru noi.