ATENTIE! Politia Romana face o AVERTIZARE IMPORTANTA pentru Romani

atentie Politia Romana coronavirus

Politia Romana face o noua avertizare foarte importanta astazi pentru toti cei care sunt pe teritoriul Romaniei si trebuie sa fie extrem de atenti la ceea ce li se spune in legatura cu modul in care se pot proteja de Coronavirus in momentul de fata.

Politia Romana a adus in atentia tuturor un mesaj venit de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta, acesta oferind cateva sfacturi pe care toti romanii ar trebui sa le respecte pentru a nu risca sa fie infectati de Coronavirus in urmatoarele saptamani.

Politia Romana face aceste avertizari din moment ce doua persoane care sunt infectate cu Coronavirus au fost depistate pana acum ca fiind prezente pe teritoriul Romaniei, posibil chiar si in perioada in care puteau transmite boala, deci informatiile sunt foarte importante.

Politia Romana ne anunta practic in legatura cu o serie de masuri pe care oricum ar fi trebuit sa le luam pentru ca ne aflam in plin sezon de gripa, iar metodele de protectie impotriva Coronavirus sunt cam aceleasi, desi acest virus e prezentat de autoritati ca infectand mai usor oamenii.

Publicată de Politia Romana pe Miercuri, 26 februarie 2020

Politia Romana este in primul rand in lupta impotriva Coronavirus, fiind una dintre institutiile care ajuta echipajele SMURD care sunt trimise pentru a duce la spitale oamenii care cred ca ar putea fi infectati, deci trebuie sa ascultati cu mare atentie avertizarile venite de la ei.