Orange: Anuntul Asteptat de NUMEROSI Clienti cat mai Repede

Orange are numerosi clienti in asteptarea unui anunt foarte important cat se poate de repede, iata ce sanse are de a fi rezolvata problema acestora acum.

Orange asteptat

Orange are foarte multi clienti in Romania care asteapta cu foarte mare nerabdare un anunt important care pare sa nu mai vina, si sa aiba sanse tot mai mici de a veni, dar o speranta exista. Vorbim despre lipsa canalelor din grupul Discovery din grila TV a celor de la Orange, ele disparand dupa ce Telekom a rupt colaborarea cu grupul american, si cum portocaliii iau televiziunea de la germani, au disparut si acele posturi de la clientii primilor.

Orange nu poate face nimic in aceasta disputa, asteptarea fiind singura solutie, iar clientii inca se plang si reclama lipsa acelor canale din grila lor de posturi de televiziune, insa o veste buna ar putea veni pentru ei. E posibil ca dupa 1 martie, cand vor creste preturile si pentru abonamentele de televiziune pe care cei de la Telekom le furnizeaza, posturile din grupul Discovery, inclusiv Eurosport, sa revina in grila TV a grupului german, si implicit a Orange.

Orange: Anuntul Asteptat de NUMEROSI Clienti cat mai Repede

Orange a privit, aparent, impasibila cum Telekom a spus ca daca ar fi fost sa accepte preturile de licentiere impuse de catre Discovery ar fi trebuit sa creasca cu 1 euro pe luna pretul abonamentelor. In “culise” nu se stie ce ar fi discutat managerii celor doua companii, dar din moment ce nimic nu s-a intamplat pana acum, e clar ca discutiile n-au avut vreun rost, desi daca de la 1 martie posturile revin, putem sa privim situatia cu ochi mult mai buni.

Orange nu a spus cati clienti a pierdut din cauza disparitiei posturilor din grupul Discovery, insa Telekom a spus ca doar cateva sute de clienti au plecat, si e posibil ca la portocalii situatia sa fie identica. E posibil ca lipsa unor plecari in numar foarte mare de la Orange sa nu fi motivat aplicarea unei presiuni mai mari la Telekom pentru rezolvarea problemei, astfel ca lucrurile au ramas la fel.

Orange a avut acele posturi inlocuite cu altele pe care Telekom le-a inclus in grila sa de canale de la 1 ianuarie, insa lumea vrea ceea ce a pierdut, si pe retelele de socializare inca ramane destul de vocala.