GTA 6: Anuntul despre LANSARE, e mai APROAPE decat Credeam

GTA 6 prezentare

GTA 6 este mai aproape de lansare decat isi imagineaza foarte multa lume, jocul fiind asteptat cu sufletul la gura de catre foarte multi fani, iar cei de la Take Two si Rockstar Games asteapta momentul potrivit pentru a dezvalui in mod oficial noul titlu.

GTA 6 este in proces de dezvoltare din 2013, deci de aproape 7 ani de zile, iar aceasta e perioada “obisnuita” in care compania Rockstar Games dezvolta noile sale jocuri importante, deci ne apropiem incetul, cu incetul, de prezentarea noului titlu.

GTA 6 a fost acum ceva vreme in centrul unui anunt foarte important de la unul dintre cei care lucreaza pentru Rockstar Games, el spunand ca perioada tipica de dezvoltare a unui asemenea joc este de 7 – 8 ani, deci putem astepta lansarea destul de curand.

GTA 6 va ajunge foarte curand la cei 8 ani de cand a inceput dezvoltarea, astfel ca lansarea va avea loc mult mai devreme decat se asteapta multa lume, iar un prim trailer pentru a anunta jocul va fi dezvaluit in perioada urmatoare pentru toti fanii.

GTA 6 va avea un trailer publicat cu ceva timp inainte ca prezentarea jocului sa fie facuta de catre cei de la Rockstar Games, iar unii spun ca acest lucru s-ar putea intampla in martie, dar desigur ca deocamdata totul e doar o speculatie, si nimic 100% sigur.

GTA 6 ar putea fi anuntat in 2020 si lansat in 2021, avand in vedere ca se cam implinesc cei 7 – 8 ani de dezvoltare pentru joc, iar Rockstar Games incepe sa cam aiba nevoie de ceva nou pentru aceasta serie, care e cam invechita in momentul de fata.