RCS & RDS: Vestea GROZAVA Surpriza pentru Abonatii Romani

RCS & RDS are o veste grozava surpriza pentru abonatii din Romania, dar si pentru cei care nu sunt abonati, iata ce a pregatit operatorul de telecomunicatii.

RCS & RDS reducere 4k

RCS & RDS vine zilele acestea cu o veste grozava surpriza pentru abonatii romani, sau oricare alte persoane din tara care, ea neavand limite doar pentru cei care au deja servicii ale operatorului de telecomunicatii. Vorbim despre faptul ca RCS & RDS a anuntat o noua oferta foarte buna pentru clientii din tara noastra, aceasta aducandu-le posibilitatea de a beneficia de reducere de 50% pentru o perioada de 4 luni de zile la extraoptiunea 4K de televiziune.

RCS & RDS are acasta oferta pentru abonatii care au televiziune analogica prin cablu, trecerea la abonamentul Digital aducandu-le instant reducerea de 50% timp de 4 luni pentru extraoptiunea 4K. In cazul celor care sunt deja abonati ai serviciului de televiziune digitala, simpla activare a extraoptiunii 4K le aduce reducerea de 50% pentru o perioada de 4 luni de zile, deci cam orice fel de client al operatorului se poate bucura de promotie in acest moment.

RCS & RDS: Vestea GROZAVA Surpriza pentru Abonatii Romani

RCS & RDS reducere extraoptiune 4k

RCS & RDS le impune celor care fie ii sunt clienti, dar nu si pe partea de televiziune, fie nu sunt clienti, sa activeze intai un abonament Digital de televiziune pentru a beneficia de reducerea la extraoptiunea 4K. Indiferent de situatie, abonamentul Digi TV Digital este necesar pentru a avea reducerea de 50% pentru o perioada de 4 luni la extraoptiunea 4K, RCS & RDS incercand sa atraga un numar mai mare de clienti pentru ea, mai ales ca in 2020 a extins disponibilitatea.

RCS & RDS a lansat extraoptiunea 4K pentru abonamentele de televiziune in cursul anului 2018, cerand 5 LEI pe luna pe ea, si avand doar postul de televiziune Digi 4K pana recent. In 2020 a fost inclus si postul de televiziune Eurosport 4K pentru clientii care activeaza extraoptiunea 4K pentru abonamentele de televiziune de la RCS & RDS, astfel ca abonatii au doua posturi de televiziune 4K disponibile, si pot vedea multe competitii sportive, in principal.

RCS & RDS le spune totusi potentialilor clienti ca trebuie sa aiba un televizor 4K pentru a putea urmari tot continutul care este distribuit de catre Digi 4K si Eurosport 4K, pe televizoarele cu rezolutie mica receptarea transmisiei nefiind posibila.