Coronavirus Romania: Informare DSU cu Persoanele Infectate, VINDECATE

Coronavirus vindecare dsu

Coronavirus ramane in atentia autoritatilor inclusiv in weekend, cei de la DSU publicand o noua informare pentru cetatenii din intreaga tara, aceasta continand detalii inclusiv despre numarul de persoane care mai sunt infectate, dar si cele vindecate.

Coronavirus a infectat trei romani din tara pana in momentul de fata, iar unul dintre ei a iesit negativ pentru infectare in doua teste succesive, astfel ca cei de la DSU au creat o rubrica speciala in informarile lor pentru persoanele care au fost vindecate.

Coronavirus mai este prezenta la 2 persoane din Romania, chiar daca DSU afiseaza 3 persoane diagnosticate, cea vindecata nu a fost inca externata, deci apare acolo, dar NU a aparut vreun caz nou de la cele din Timisoara si Maramures, deci nu adunati cifrele de persoane diagnosticate s vindecate.

Coronavirus inca impune carantinerea a 49 de persoane in Romania, in timp ce 7893 sunt in monitorizare la domiciliu, autoritatile fiind totusi obligate sa refaca analiza epidemiologica pentru primaul caz de infectare, deci e posibil ca aceste cifre sa se mai modifice.

❗VĂ RUGĂM SĂ VĂ INFORMAȚI DOAR DIN SURSE OFICIALE❗🔴Dintre cele trei persoane depistate pozitiv cu virusul COVID-19 pe…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Duminică, 1 martie 2020

Coronavirus are si prima persoana vindecata in Romania, la doar cateva zile dupa ce aceasta a fost confirmata ca fiind infectata, iar celelalte doua persoane care sunt internate au o evolutie buna, aparent spre vindecare, dar deocamdata n-au avut rezultate negative la teste.