Fortnite: Cum Descoperi Baza SECRETA a lui Deadpool (VIDEO)

Fortnite a fost lansat cu foarte multe noutati interesante de catre cei de la Epic Games, iar printre ele se numara si cateva colaborari cu mari case de productie cinematografica, acestea aducand in final si anumite personaje foarte cunoscute in joc.

Fortnite are incepand cu sezonul 2 incluse inclusiv surprize care au legatura cu filmul Deadpool, iar printre ele se numara si o baza secreta pe care in clipul video de mai sus o aveti prezentata, si puteti afla cum puteti ajunge la ea pentru a vedea ce se ascunde pe acolo.

Fortnite a avut in battle pass-ul pentru sezonul 2 incluse informatii cu privire la faptul ca aceasta baza secreta urmeaza sa fie inclusa in lumea virtuala a jocului, si desigur ca nu putea sta prea mult ascunsa, ceea ce intr-un final s-a si intamplat.

Fortnite nu are deocamdata si vreo indicatie cu privire la utilitatea acestei baze, dar nu ar fi exclus ca ea sa fie utila la un moment dat pentru a rezolva unele dintre provocarile care urmeaza sa fie disponibile de la Epic Games, deci e bine sa stiti unde este.

Fortnite are si foarte multe alte secrete incluse de catre Epic Games pentru toata lumea, iar asta si pentru ca sezonul 2 s-a lasat indelung asteptat, deci compania a pregatit mai multe noutati importante de care jucatorii sa se poata bucura.