Volkswagen ID.3: marile PROBLEME ce ar putea Amana Lansarea

Volkswagen ID.3 ar avea probleme mari care ar putea amana lansare aprogramata pentru anul 2020, iata ce dificultati intampina producatorul german acum.

Volkswagen ID.3 probleme

Volkswagen ID.3, masina electrica in care producatorul german isi pune foarte multe sperante pentru anul 2020, pare sa aiba o sumedenie de probleme care ar putea duce inclusiv la o amanare a lansarii sale. Conform unei publicatii din Germania, Volkswagen ID.3 ar genera pana la 300 de erori software pe zi pentru inginerii care testeaza masina, o cifra uriasa daca ne gandim ca e vorba despre o masina care trebuie condusa pe drumurile publice de catre clienti.

Volkswagen ID.3 este testat intens in momentul de fata inainte de lansarea programata pentru vara acestui an, iar din ceea ce s-a aflat in presa germana, problemele software sunt suficient de mari pentru ca ea sa fie amanata. Masinile electrice au un software foarte complex care le controleaza diversele componente, iar in cazul Volkswagen ID.3 se pare ca el n-a fost pregatit tocmai suficient de bine pentru a fi inclus intr-o masina produsa la scara larga.

Volkswagen ID.3: marile PROBLEME ce ar putea Amana Lansarea

Volkswagen ID.3 nu are deocamdata in mod oficial anuntata vreo amanare a lansarii, cei de la Volkswagen anuntand ca nu se pune vorba despre a nu pune masina in vanzare in vara, dar nu a infirmat nici problemele. Este normal ca Volkswagen sa nu faca acum vreun anunt privind o posibila amanare a lansarii, iar asta deoarece Volkswagen ID.3 este o masina extrem de importanta pentru producator, ea stand la baza intrarii sale pe piata masinilor 100% electrice.

Volkswagen ID.3 este programata pentru lansare la un pret de aproximativ 30.000 de dolari, iar compania germana are nevoie de ea pentru a mai lua presiunea de pe ea in urma scandalului Dieselgate. Volkswagen ID.3 ar urma sa fie si inceputul “electrificarii” pentru Volkswagen, producatorul dorind sa lanseze cateva zeci de modele in intregul grup in urmatorii doi ani de zile, deci aceste probleme software ar putea reprezenta o problema uriasa pe termen lung.

Volkswagen ID.3 ramane, deocamdata, in mod oficial pregatita pentru lansare in 2020, e posibil ca orice probleme software mari sa fie rezolvate pana atunci, dar din ceea ce vedem acum, situatia e serioasa.