LG Suspenda activitatea intr-o fabrica din cauza Coronavirus

LG Coronavirus

LG a decis sa suspende activitatea intr-una dintre fabricile in care produce ecrane, Coronavirus fiind motivul din cauza caruia compania sud-coreeana a decis sa inchida macar temporar fabrica respectiva pentru a-si proteja angajatii.

Gumi este orasul in care cei de la LG aveau o fabrica pentru ecrane, iar din moment ce in Coreea de Sud numarul de cazuri de Coronavirus a crescut neasteptat de mult in ultimele zile, in special in acea zona, masura e una foarte buna.

LG face ecrane pentru telefoane mobile in acea fabrica, iar decizia de a suspenda activitatea a venit dupa ce un angajat al unei banci din apropierea fabricii sale a fost testat cu un rezltat pozitiv pentru Coronavirus, deci s-a luat preventuv masura de a inchide temporar fabrica.

Coronavirus a generat probleme destul de mari in Asia pentru o gama variata de producatori din China, insa se pare ca si Coreea de Sud este afectata destul de serios de acest virus care a dat peste cap activitatea foarte multor companii din China.

LG a afirmat ca ar trebui sa reinceapa activitatea in ziua de 3 martie, dar e posibil ca suspendarea sa fie prelungita daca igienizarea fabricii nu va fi facuta in timp, sau daca vreun angajat este testat pozitiv pentru noul Coronavirus.