GTA 6: Rockstar Games ascunde cateva SECRETE de toti fanii

GTA 6 youtube

GTA 6 tine in continuare fanii in suspans, dupa ce a fost descoperit ca Rockstar Games are un mic/mare secret pe care il ascunde in momentul de fata in cadrul canalului sau de pe platforma YouTube, si el e bine pastrat inca de prin ianuarie.

GTA 6 ar putea avea un trailer pregatit de catre cei de la Rockstar Games, si deja publicat pe YouTube, iar asta pentru ca in momentul de fata compania are nu mai putin de 4 clipuri video listate acolo, dar ascunse, deci inca nu vrea sa le dezvaluie pentru public.

GTA 6 ar putea avea un trailer in platforma activ, chiar daca nu se stie deocamdata cam cand ar putea fi el publicat, Rockstar Games actionand exact precum oricare alta companie care urca in platforma clipuri video si le tine ascunse pana la lansare.

GTA 6 ar putea avea un trailer acolo din ianuarie, sau februarie, la jumatatea lunii februarie fiind listate 258 de clipuri video, cu 255 publicate, acum fiind listate 260 de clipuri video, cu 256 publicate, deci e o diferenta de 4 clipuri video, aceste afiind ascunse pana la publicare.

GTA 6 a avut recent un zvon care sugera ca lansarea sa se apropie cu pasi repezi, iar asta pentru ca o melodie a unui semi-cunoscut rapper din SUA a fost licentiata de catre Rockstar Games pentru utilizare, ea fiind legata imediat cu popularul joc.

GTA 6 este in proces de dezvoltare la Rockstar Games, acest lucru fiind 100% sigur, dar deocamdata nu se stie si cand ar putea fi lansat, iar asta pentru ca pana acum compania a refuzat in totalitate sa ofere informatii cu privire la momentul in care titlul va fi oferit.