iOS 13.4 beta 4 si public beta 4 au fost lansate pe iPhone si iPad

iOS 13.4 beta 4 public beta 4

iOS 13.4 beta 4 si public beta 4 au fost lansate aseara de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch, cele doua versiuni ale sistemului de operare fiind distribuite pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, si utilizatorii obisuiti.

iOS 13.4 beta 4 si public beta 4 nu aduc noutati in comparatie cu versiunile anterioare ale sistemului de operare, iar aici vorbim doar despre acest ciclu de testare, deci nu prea e nimic de zis nou in legatura cu ele in acest moment.

iOS 13.4 beta 4 a avut descoperita implementarea unor API-uri care vor permite transformare iPhone si Apple Watch in chei pentru masini, dar si a optiunii de a partaja folderele din iCloud cu orice alte persoane care au iDevice-uri.

iOS 13.4 beta 4 a avut saptamana trecuta descoperita o functie foarte importanta, care se numeste OS Recovery, aceasta urmand a permite reinstalarea sistemului de operare iOS prin internet, sau prin conectare cu un cablu la un alt iDevice.

iOS 13.4 va fi lansat in versiune finala cel mai probabil undeva prin martie, sau poate pe inceput de aprilie, dar deocamdata nu se stie foarte clar cand il putem astepta pentru instalare in telefoane.