Windows 10 aduce Probleme noi pentru PC-uri, Supara Lumea

Windows 10 are probleme noi aduse de catre un patch recent lansat de catre compania Microsoft pentru toate calculatoarele, iata ce se intampla acum.

Windows 10 KB4535996

Windows 10 are noi probleme foarte mari din cauza actualizarii KB4535996, lansata de catre cei de la Microsoft chiar pe final de luna februarie, ea continuand lista de deficiente pe care sistemul de operare le are pe PC-uri. Vorbm despre o actualizare pentru Windows 10 care readuce in discutie problemele cu blocarea calculatoarelor in mod subit, dar si cu imposibilitatea de a face instalarea, erorile 0x800f0922 si 0x80070003 fiind mentionate de catre diversi utilizatori pana in momentul de fata cu privire la acest patch.

Windows 10 nu e la prima situatie de acest gen, iar asta pentru ca in trecut sistemul de operare a generat fix aceleasi probleme dupa ce unele patch-uri au fost lansate pentru toata lumea, iar din pacate se pare ca ele revin acum. Problemele pe care oamenii le au cu Windows 10 din cauza acestui nou patch afecteaza atat calculatoarele, cat si laptop-urile, deci vorbim despre o diversitate foarte mare de dispozitive in care situatia este identica acum.

Windows 10 aduce Probleme noi pentru PC-uri, Supara Lumea

Windows 10 aduce deasemenea si probleme cu sunetul dupa instalarea acestui nou patch, unii utilizatori spunand ca sunetele se aud distorsionat, sau ca se aud infundat, ceea ce sugereaza ca driverele audio au fost “date peste cap”. In raport cu problemele anterioare care au fost raportate pentru Windows 10, acestea reprezinta o combinatie de mai multe probleme pe care oamenii le-au tot raportat, astfel ca vorbim despre o situatie complet nedorita.

Windows 10 nu are aceasta problema, totusi, fara vreo rezolvare, iar asta pentru ca o simpla dezinstalare a patch-ului KB4535996 readuce lucrurile la normal, deci oamenii isi pot folosi in mod obisnuit calculatoarele. Desigur ca asta readuce alte probleme anterioare pe care acest patch le-a rezolvat, iar asa oamenii care au Windows 10 sunt pusi in fata unei situatii de compromis intre a avea probleme vechi, sau noi, ceva care se tot repeta de peste 1 an.

Windows 10 va avea un alt patch lansat de catre cei de la Microsoft pentru a rezolva si aceste probleme noi, dar desigur ca este de asteptat ca el sa aduca altele care sa strice si mai mult experienta de utilizare.