DACIA Logan: Modelul SPECIAL care e Asteptat de Multi Romani

DACIA Logan este asteptata intr-un model special de catre foarte multi romani, chiar daca pana in momentul de fata producatorul n-a spus nimic despre el.

DACIA Logan hibrid

DACIA Logan a avut parte la inceputul acestui an de lansarea unor motorizari noi pentru modelele actuale, acestea aducand motorul dual pe benzina si GPL pentru multi dintre cei care isi doreau o asemenea optiune la achizitie. DACIA Logan a avut parte si de dezvaluirea unor imagini spion cu un model nou pregatit pentru 2021, acesta urmand a aduce schimbari foarte mari pentru serie, cu modificari mari pentru caroserie, faruri, stopuri, si desigur interior.

DACIA Logan nu a avut totusi anuntat pana acum un model plug-in hibrid, ceva ce am vazut anuntat in cazul Duster, dar pentru aceasta serie de masini nu a fost anuntata posibila lansare a unui asemenea model. Avand in vedere ca DACIA a anuntat deja prima sa masina electrica, a carui legatura cu DACIA Logan nu exista, pentru ca e o copie a Renault K-ZE, multi se intreaba daca o versiune plug-in hibrid pentru aceasta serie va fi vreodata oferita de producator.

DACIA Logan: Modelul SPECIAL care e Asteptat de Multi Romani

DACIA Logan are sanse destul de mici de a fi lansata intr-o versiune plug-in hibrid din moment ce pana acum producatorul n-a anuntat nimic in legatura cu asta, desi a anuntat ca pregateste un Duster de acest gen. O versiune plug-in hibrid a DACIA Logan ar fi adus o optiune interesanta pentru clientii care isi putea reduce substantial coturile de folosire a masinii in oras, o autonomie de cativa zeci de kilometri pentru utilizare in orase fiind un mare plus.

DACIA Logan n-ar fi trebuit sa aiba nici un pret prea mare intr-o versiune plug-in hibrid, si fata de versiunea GPL ar fi adus costuri de functionare chiar mai mici pentru romani, in special cei care stau toata ziua in coloana. Avand in vedere ca Renault abia in februarie a lansat un plug-in hibrid pentru gama Megane, e foarte greu de crezut ca pentru DACIA Logan vom vedea asa ceva in urmatorii 2 ani, dar poate ca vom fi placut surprinsi de catre cei de la Mioveni.

DACIA Logan va fi lansata intre timp intr-o noua versiune care are motor cu combustie interna, cel cu GPL urmand a ramane deasemenea, iar o versiune electrica are sanse de lansare la fel de mari precum versiunea plug-in hibrid.