Telekom: PREMIERA pentru Romani, cum ii Rasfata pe Clienti

Telekom a anuntat o premiera pentru Romania, ceva ce niciun alt operator nu a avut curajul sa faca pentru ai sai clienti, iata ce schimbari a facut deja.

Telekom premiera

Telekom a facut o miscare foarte curajoasa pentru o tara ca Romania, unde totusi are de ceva vreme probleme destul de mari, pe care incetul cu incetul pare sa inceapa sa le controleze, dar vrea mai mult. In aceasta idee, cei de la Telekom au anuntat recent lansarea unei oferte speciale pentru portare, ea aducand 50% reducere la abonamente pentru o perioada de 12 luni de zile, da ati citit bine, platiti la jumate un an intreg, dar s fara perioada contractuala obligatorie.

Telekom a lansat, probabil, cea mai buna oferta de portare din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca Digi Mobil e rege incontestabil in acest segment, avand cel mai mare numar de portari in fiecare an. Telekom vrea sa cam opreasca aceasta suprematie a competitorului sau, iar reducerea de 50% timp de un an la abonament in caz de portare e ceva ce am vazut la Digi Mobil doar de Black Friday, insa niciodata pana, sau dupa, acea perioada.

Telekom: PREMIERA pentru Romani, cum ii Rasfata pe Clienti

Telekom are aceasta oferta speciala pentru oricare dintre clientii care sunt dornici sa-si paraseasca actualul operator si sa treaca in reteaua sa, deci nu vorbim despre ceva de care se pot bucura clientii actuali. Abonamentele speciale pe care Telekom le are la portare au internet mobil nelimitat in reteaua sa, dar si minute, sau minute si SMS-uri nelimitate, in functie de abonament, ele costand 5, sau 6, euro pe luna, pentru cei care nu vor telefoane.

Telekom ofera aceste abonamente si fara perioada contractuala obligatorie, deci nu veti fi “legati” de operator pentru doi ani pentru a beneficia de gratuitatea de 50% in primele 12 luni, as acum se procedeaza “in mod normal”. Daca e sa fiu sincer, Telekom are parte de o premiera aici in Romania, pentru ca, din cate-mi aduc eu aminte, niciun alt operator nu a avut o asemenea oferta la portare fara perioada contractuala, ceea ce e extrem de important.

Telekom a renuntat la perioada contractuala obligatorie pentru unele abonamente de ceva vreme, exceptand situatiile in care se ofera subventii pentru telefoane, sau echipamentele in custodie, si ramane cam singurul cu acest beneficiu.