Fortnite: LOVITURA de la Epic Games pentru Toti Jucatorii

Fortnite limitari

Fortnite are o lovitura serioasa pregatita de catre Epic Games pentru toti jucatorii, iar ea vine ca o schimbare complet neasteptata pentru ca nimeni nu-si imagina ca de la companie ar putea veni vreodata o schimbare atat de importanta pentru acest joc.

Fortnite urmeaza sa aiba o serie de schimbari extrem de importante menite sa ii convinga pe jucatori sa nu mai petreaca la fel de mult timp in joc, scopul fiind de a proteja sanatatea oamenilor, dar asta inseamna ca ei vor avea beneficiile substantial reduse.

Fortnite are noi avertizari descoperite in codul sursa al jocului, ele urmand a aparea dupa 3 ore consecutive de joc, la inceput jucatorii avand redusa cu 50% castigurile, in timp ce progresul pentru rezolvarea obiectivelor va fi dezactivat de catre Epic.

Fortnite va dezactiva complet orice fel de castiguri din joc dupa inca o serie de ore, iar masurile par sa fie impuse pentru a respecta o serie de noi reglementar guvernamentale din China menite sa reduca dependenta de jocurile online.

Fortnite ar urma sa impuna aceste restrictii la nivel global in viitor, chiar daca initial ele vor fi impuse in China, iar asta inseamna ca toti jucatorii vor avea perioade limitate de joc fara oprire, o delogare si relogare dupa o anumita perioada de timp iruamd a rezolva problema.