Filmul James Bond: No Time to Die AMANAT din cauza Coronavirus

James Bond No Time to Die AMANAT Coronavirus

Filmul James Bond: No Time to Die a fost amanat din cauza epidemiei de Coronavirus, cei de la MGM, Universal, impreuna cu producatorii filmului, anuntand ca in loc de luna aprilie, filmul isi va face aparitia in noiembrie, la foarte mare distanta.

Ca sa fiu sincer, asteptam cu interes lansarea filmul James Bond: No Time to Die, dar nu ma mira sa vad ca s-a decis amanarea sa, iar asta pentru ca americanii incep sa se panicheze din cauza Coronavirus, deci e posibil sa nu mearga in numar mare in cinematografe pentru lansare.

Filmul James Bond: No Time to Die ar fi trebuit sa fie unul dintre importantele filme din serie, ultimul cu Daniel Craig in rol principal, el venind la 5 ani dupa Spectre, deci este asteptat de catre foarte multa lume, dar Coronavirus e mai important, si sanatatea e mai importanta.

Filmul James Bond: No Time to Die are acum data de lansare stabilita pentru 12 noiembrie 2020, deci la aproape 10 luni distanta de momentul in care trebuia sa ajunga in cinematografe, si pana atunci, in mod teoretic, ar trebui sa se depaseasca epidemia de Coronavirus.

Filmul James Bond: No Time to Die este primul film foarte important care are lansarea amanata din cauza Coronavirus, insa e de asteptat ca si alte mari case de productie cinematografica sa ia decizii similare dupa ce in SUA vor mai fi confirmate alte cazuri.