Huawei Mate XS: Cel mai SCUMP Pliabil Lansat in Magazine

Huawei Mate XS este cel mai scump telefon pliabil lansat pana acum, insa in ciuda acestui lucru, lansarea din China a adus o cerere foarte mare pentru el.

Huawei Mate XS scump

Huawei Mate XS este cel mai scump telefon pliabil lansat pana in momentul de fata pentru oamenii care cumpara telefoane in intreaga lume, si vorbim despre un telefon al carui pret e cu cativa zeci de dolari mai mare decat al precedesorului. Huawei Mate XS este vandut la 2450 de dolari in China, cu aproximativ 50 de dolari mai mult decat Huawei Mate X, el fiind deja pus in vanzare pe cateva magazine online de acolo, dar fara serviciile Google.

Huawei Mate XS e perfect pentru chienzi fara serviciile si aplicatiile Google, care oricum sunt blocate acolo, dar pentru restul lumii e cel mai scump si semi-inutil telefon pliabil lansat vreodata. Huawei Mate XS vine cu o serie de noutati fata de versiunea anterioara, dar ramane cu acelasi ecran de plastic, aceleasi componente interne vechi, insa problema cea mai mare e cu Google.

Huawei Mate XS: Cel mai SCUMP Pliabil Lansat in Magazine

Huawei Mate XS depaseste cu peste 400 de dolari pretul cerut pentru Samsung GALAXY Fold, si cu aproape 700 de dolari pretul cerut pentru Samsung GALAXY Z Flip, care are succes foarte mare. Huawei Mate XS nu se va bucura de un succes la fel de mare pentru ca lansarea sa va fi foarte limitata, iar dincolo de China, si Asia, cererea va fi mica pentru ca lipsesc aplicatiile si serviciile celor de la Google, dar situatia in sine nu este chiar noua.

Huawei Mate XS are totusi parte de vanzari foart emari in China, acolo unde stocul initial a fost comandat foarte rapid, iar telefonul a ajuns sa fie vandut la pret de specula, de aproape 2.5 ori mai mare. Nu se stie ce stoc initial de telefoane Huawei Mate XS a fost in China de exista cerere atat de mare pentru el, dar pe unul dintre magazinele online de acolo s-ar fi inregistrat 500.000 de oameni pentru a-l cumpara, insa stocul initial a fost probabil mai mic.

Huawei Mate XS va fi pus in vanzare si in Europa de catre cei de la Huawei, doar ca aici va veni fara aplicatiile si serviciile de la Google, ceea ce desigur ca nu va convinge foarte multa lume sa il cumpere.