VIDEO: TCL si Telefonul Pliabil ce devine Tableta de 10 Inch

TCL este o companie in mare parte necunoscuta pentru vasta majoritate a oamenilor, dar ea a creat un telefon pliabil care se pliaza in trei parti, si poate fi transformat intr-o tableta care are ecran cu diagonala de 10 inch, ceva ce poate fi util.

TCL le-a permis jurnalistilor din SUA sa prezinte telefonul pentru lumea intreaga, si puteti vedea in clipul video de mai sus cam cum arata dispozitivul, si exact asa precum va puteti imagina, nu e ceva ce-ar putea fi folosit in viata de zi cu zi.

TCL a creat un telefon extrem de gros care se transforma intr-o tableta cu ecran de 10 inch, dar calitatea materialelor e departe de cea dorita, iar experienta de pliere, sau deschidere, e din nou, nu chiar atat buna, ceea ce era de asteptat.

TCL este o companie chinezeasca despre care nu stim prea multe, si care nu e faimoasa pentru telefoane premium, ceea ce e foarte clar vizibil aici, iar asta pentru ca telefonul in sine este foarte departe de a fi unul premium, chiar daca acum vedem doar un prototip.

TCL vrea sa concureze cu Samsung, Huawei, si alte companii chinezesti pe piata telefoanelor pliabile, insa ceea ce vedem acum nu ne prea genereaza impresia ca ar putea fi un telefon dorit de chiar atat de multa lume dupa lansare.