Huawei: Pledeaza Nevinovata intr-un Proces cu Acuzatii GRAVE

Huawei a pledat nevinovata intr-un proces in care se apara in fata unor acuzatii foarte grave facute de catre procurorii federali, iata ce ar fi facut.

Huawei nevinovata

Huawei si-a declarat nevinovatia in fata instantei care judeca un proces cu acuzatii extrem de grave formulate impotriva sa, compania mergand exact pe linia declaratiilor pe care le-a facut in ultimul an. Vorbim despre un proces care se desfasoara in new York, si in care Huawei este acuzata de catre procurorii americani de spionaj industrial in forma continuata pentru o perioada de 20 de ani de zile, 6 companii americane fiind prezentate ca victimele sale.

Huawei a negat aceste acuzatii, atat in presa, cat si in instanta acum, spunand ca acestea sunt nefondate si injuste, si completeaza ci unele detalii extrem de importante. Cei de la Huawei afirma ca acuzatiile facute de catre procurorii federali americani reprezinta pe deo o parte dispute civile care au fost rezolvate in trecut prin mediere, si pe de alta parte litigii care au fost respinse de catre judecatori, deci n-a existat o incalcare a legii pentru ele.

Huawei: Pledeaza Nevinovata intr-un Proces cu Acuzatii GRAVE

Huawei, in baza descrierilor facute de procurorii federali pentru companiile victime, ar fi acuzata de spionaj industrial ce vizeaza Cisco, Motorola, T-Mobile, sau Cnex Labs. Avand in vedere ceea ce spune si Huawei in legatura cu vechile sale litigii, e foarte posibil ca macar unele dintre aceste companii sa fie cele care s-au plans la procurorii federali din SUA ca au avut secrete industriale furate de catre compania chinezeasca in ultimii 20 de ani.

“Huawei Technologies Co. s-a pledat vinovat miercuri pentru acuzațiile depuse luna trecută de procurorii americani, care au acuzat ca ar fi facut gigantul chinezesc de echipamente de telecomunicații de spionaj industral timp de 20 de ani. Compania a numit acuzațiile „nefondate și nedrepte” înainte de a-și prezenta pledoaria miercuri în curtea federală din Brooklyn, New York.”

Huawei se lupta cu autoritatile din SUA de foarte multa vreme, iar decizia de pleda nevinovata in procesul care le-a fost deschis acum de catre procurorii americani este una perfect normala. Chiar daca ar fi fost vinovata de ceva, Huawei ar fi pledat tot nevinovata pentru ca in general aceasta e procedura in cazul companiilor, iar abia cand se apropie un verdict nefavorabil se discuta despre o posibila intelegere cu victimele lor.

Huawei ramane in continuare o companie care se lupta cu guvernul SUA pentru a arata lumii intregi ca este de incredere, iar marele sau avantaj este ca are guvernul chinez care o sustine in cam tot ceea ce face.