Orange: Primesti GRATUIT chiar Acum acest Cadou in Romania

Orange le ofera gratuit chiar acum acest cadou tuturor clientilor din Romania, operatorul de telecomunicatii anuntandu-si iar abonatii si posesorii de cartele.

Orange cadou

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in acest moment, iar pentru toti clientii sai din tara vine o veste extrem de buna, una care ar trebui sa bucure pe toata lumea. Cei de la Orange, cu explicatii detaliate in aceasta pagina, le ofera clientilor un mod gratuit internet mobil in luna martie daca aleg sa le ofere si altora internet gratuit prin intermediul My Heartbeats, o campanie care e benefica pentru toti clientii sai din Romania.

Orange a lansat campania pentru My Heartbeats de ceva vreme, si a anuntat chiar acum o ora ca nu mai putin de 100.000 de persoane si-au transmis bataile inimii catre alte persoane, obtinand si internet gratuit. Conform informatiilor pe care Orange le are in pagina dedicata campaniei, orice persoana fizica din Romania care are abonament, sau cartela prepay, activa la operator se poate bucura de aceasta oferta cu internet oferit cadou.

Orange: Primesti GRATUIT chiar Acum acest Cadou in Romania

Orange explica faptul ca fiecare bataie de inima inseamna 100 MB de internet mobil gratuit pentru cel care-si trimite bataile, cat si pentru persoana care le primeste de la el/ea. In cazul unui ritm cardiac de 80 GB, conform informatiilor din aceasta pagina de la Orange, persoana care isi trimite bataile inimii primeste 8 GB de internet gratuit, iar cealalta persoana primeste la fel de multi GB, tot in mod gratuit, totul pana la un maxim de 200 GB pentru fiecare persoana.

Orange le permite clientilor sai sa faca oricate trimiteri vor, dar numai pentru primele trei se aloca trafic, insa daca veti completa un formular din aplicatia My Orange, primiti inca alte trei trimiteri. In cazul acestora fiecare bataie inseamna 300 MB, deci un ritm cardiac de 80 de batai pe minut va aduce 24 GB, in loc de 8 GB, cum e in cazul primelor trimiteri, deci aveti posibilitatea de a obtine foarte mult internet gratuit de la operatorul de telecomunicatii.

Orange ofera acest internet pentru o perioada de doar 30 de zile, deci trebuie sa il folositi in aceasta perioada, altfel intregul trafic dispare din abonamentul vostru, si nu va mai fi alocat din nou.