Politia Romana: Anunt Extrem de IMPORTANT pentru TOTI Romanii

Politia Romana COVID-19

Politia Romana publica un anunt extrem de important pentru toti romanii in contextul in care Coronavirus incepe sa infecteze din ce in ce mai multe persoane din Romania, dar si pentru ca inca exista foarte multa dezinformare cu privire la virus.

Politia Romana a publicat o serie de raspunsuri la intrebari care au inceput sa apara tot mai des in spatiul public de la oamenii care nu stiu chiar totul in legatura cu COVID-19, si e bine sa va uitati la ceea ce scrie acolo pentru ca e vorba de informatii foarte importante.

Politia Romana ne spune daca uscatoarele de maini, usturoiul, spalatul cu clor, sau scannerele termice sunt bune pentru a lupta impotriva Coronavirus, dar si daca animalele de companie pot transmite acest virus catre stapanii lor, o infectare in sens invers fiind investigata acum.

Politia Romana abordeaza si subiectele privind pericolul de infectare cu COVID-19 in ceea ce priveste coletele primite din China, eficienta antibioticelor, tipurile de persoane care sunt cele mai vulnerabile in fata virusului, si nu doar atat.

Mituri infirmate despre #coronavirus (COVID-19)❗VĂ RUGĂM SĂ VĂ INFORMAȚI DOAR DIN SURSE OFICIALE❗

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 6 martie 2020

Politia Romana incearca sa ii informeze cat se poate de bine pe romani pentru ca e extrem de important ca ei sa stie ce inseamna Coronavirus, cum se pot proteja, si ce metode pe care le folosesc sunt complet inutile, deci e bine sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla.